ΕΕΑΕ προς ΕΕΑ: Πρωτεύον ζητούμενο η ομαλή συνέχιση λειτουργίας του κλάδου

Το δικό της μήνυμα εκπέμπει με επιστολή της προς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών η ΕΕΑΕ. Όπως σημειώνει “...με την ενεργή και άμεση όπως πάντα κινητοποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και με την υποβολή από μέρους μας του αιτήματος για  να συμπεριληφθεί  και ο Κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στα μέτρα στήριξης, είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτιμηθεί η πραγματική διάσταση του προβλήματός μας“. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας του κλάδου αποτελεί πρωτεύον ζητούμενο, καθώς “δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που τούς επιβάλλεται να κλείσουν, είναι και εκείνες που δεν έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν“, σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

“Βιώνουμε όλοι μία κατάσταση πρωτοφανή, που απαιτεί ατομική υπευθυνότητα, συλλογική αλληλεγγύη, και υποστήριξη συναισθηματική, ηθική και οικονομική.

Με ικανοποίηση υποδεχόμαστε τα οικονομικά μέτρα στήριξης που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα. 

Με την ενεργή και άμεση όπως πάντα κινητοποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και με την υποβολή από μέρους μας του αιτήματος για  να συμπεριληφθεί  και ο Κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στα μέτρα στήριξης, είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτιμηθεί η πραγματική διάσταση του προβλήματός μας.

Το σύνολο της κοινωνίας παρακολουθεί και καθημερινά βιώνει τις πρωτόγνωρες συνέπειες της καταιγίδας με κωδική ονομασία -Covid 19-, οι οποίες σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και τον δικό μας επαγγελματικό κλάδο, του οποίου η ομαλή συνέχιση λειτουργίας του επιβάλλεται να είναι πρωτεύον ζητούμενο. 

Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που τούς επιβάλλεται να κλείσουν.

Είναι και εκείνες που δεν έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*