Κλειστά τα γραφεία της AIG: Εφαρμόζεται το Business Continuity Plan

Σε εφαρμογή θέτει η AIG το Business Continuity Plan, έπειτα από απόφαση της διοίκησης, με στόχο την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η εταιρεία ενημέρωσε ότι θα παραμένει κλειστή (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και για το προσεχές μέλλον εφαρμόζοντας το Business Continuity Plan.

Η AIG Europe AE διαθέτει τεχνολογική επάρκεια και τις κατάλληλες υποδομές για απομακρυσμένη εργασία. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες και τη νέα αυτή περίοδο, χωρίς σημαντικές δυσλειτουργίες” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όσο για τις οικονμικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των αποζημιώσεων, θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, ενημερώνει η AIG.

Παρατίθεται το μήνυμα-ανακοίνωση του Giuseppe Zorgno, Country Manager, AIG Europe SA Greece Branch:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, σχετικά με την εξάπλωση του COVID-19, με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας στη χώρα, να είναι η προτεραιότητά μας. Σε συνέχεια της τελευταίας επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα παραμένει κλειστή (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και για το προσεχές μέλλον εφαρμόζοντας το Business Continuity Plan.

Η AIG Europe AE διαθέτει τεχνολογική επάρκεια και τις κατάλληλες υποδομές για απομακρυσμένη εργασία. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες και τη νέα αυτή περίοδο, χωρίς σημαντικές δυσλειτουργίες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η επικοινωνία σας με την εταιρία παραμένει η ίδια, καθώς μπορείτε να συνεχίζετε να καλείτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210-8127600, στις απευθείας γραμμές των εργαζομένων και μέσω των email που επικοινωνείτε μέχρι σήμερα.

Οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των αποζημιώσεων, θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και ως εκ τούτου, για ταχύτερη εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να στέλνετε όλα τα τιμολόγια σας σε ηλεκτρονική μορφή στο αντίστοιχο τμήμα ή συνάδελφο της εταιρίας μας που σας εξυπηρετεί. Σας υπενθυμίζουμε ότι η εξόφληση των συμβολαίων των πελατών σας με κωδικό πληρωμής εξασφαλίζει την ορθότερη και βέλτιστη διεκπεραίωση τους. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκτύπωση και η αποστολή των παραστατικών συνεχίζει προς το παρόν κανονικά.

Σύντομα θα λάβετε επικοινωνία από τον Peter Zaffino, President and Global Chief Operating Officer της AΙG, σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει η AIG παγκοσμίως, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των συνεργατών της.

Θα συνεχίζουμε να είμαστε σε επικοινωνία με την ευχή να βελτιωθεί σύντομα η κατάσταση και να επιστρέψουμε στην καθημερινή και ομαλή λειτουργία όλων μας το συντομότερο.

 Για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε τα στελέχη της AIG βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Giuseppe Zorgno

Country Manager

AIG Europe SA Greece Branch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*