Sales Talks από την INTERAMERICAN: Η εμπειρία στο προσκήνιο

Στις 20 Φεβρουαρίου οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πωλήσεων INTERAMERICAN η δεύτερη εκδήλωση του νέου θεσμού των «Sales Talks» για την επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών του Δικτύου. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα έκθεσης εμπειριών, που επιτυχημένοι συνεργάτες της εταιρείας μοιράζονται με συναδέλφους του εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Με θέμα «think big», η σειρά εκδηλώσεων σκοπό έχει να δώσει ιδέες και ερεθίσματα για φιλοδοξία δυναμικής ανάπτυξης στους ασφαλιστικούς συμβούλους του δικτύου agency, με ανάδειξη επιτυχημένων προσπαθειών. Σε αυτή την εκδήλωση, τα ζωντανά παραδείγματα έδωσαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι Μπαμπέτ Γαβριηλίδου, Ηλίας Αποστολόπουλος και Δημήτρης Μπακόπουλος. Οι ομιλητές παρουσίασαν το αφήγημά τους, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής, καθημερινής δραστηριότητας και της ασφαλιστικής αντίληψης και προσέγγισης που επιβεβαιώνουν ότι κάθε συνεργάτης είναι μοναδικά ιδιαίτερος.

Η Μπαμπέτ Γαβριηλίδου -που έχει βραβευθεί και με το κορυφαίο Βραβείο Τιμής «Αλέξανδρος Ταμπουράς» από την INTERAMERICAN- μοιράστηκε την εμπειρία των 30 χρόνων, από το 1990, της πρωταγωνιστικής παρουσίας της στις πωλήσεις, τονίζοντας τα «κλειδιά» της επιτυχίας της: πίστη στην εταιρεία και στον θεσμό της ασφάλισης, την αναζήτηση του «κοινού τόπου» μεταξύ ασφαλιστή και ασφαλιζόμενου, την εντατική και συστηματική εργασία «χωρίς αναθέσεις». Αδιάψευστο στοιχείο της επιτυχίας της είναι οι 1.400 πελάτες της, με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο Ζωής και Υγείας στην εταιρεία για περισσότερα από 20 χρόνια και συνεχή αύξηση ετησίως, καθώς και τα 1,8 εκατ. ευρώ ασφάλιστρα που έγραψε το 2019.

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος σπούδασε νοσηλευτική αλλά από την INTERAMERICAN Βοήθειας και τα ασθενοφόρα της εταιρείας, όπου εργάστηκε επί 4 χρόνια, ξεκίνησε το 2001 αποφασιστικά να υπηρετήσει ασφαλιστικές ανάγκες με σταθερή τη θέληση για επιτυχία. Επένδυσε σε οργανωμένη μέθοδο δουλειάς, βασισμένη σε συστάσεις για υποψήφιους πελάτες, συνεχή αναζήτηση κέντρων επιρροής και σχολαστική προεργασία για κάθε συνάντηση. Έχει αναδειχθεί κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος πανελλαδικά, στον κλάδο Ζωής (2019, ΠΣΑΣ).

Ο Δημήτρης Μπακόπουλος ξεκίνησε το 2006 στο Άργος και έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του ήδη στην Αρκαδία, με σύστημα καθημερινού προγράμματος που περιλαμβάνει καταγραφή, εστίαση στον πελάτη, ποιοτικές συστάσεις και απαρέγκλιτη τήρηση διαδικασιών. Η δύναμή του εντοπίζεται στον κλάδο Υγείας.

Τα Sales Talks INTERAMERICAN, πέρα από το ανταλλαγή εμπειριών και ασφαλιστικής τεχνογνωσίας, αποτελούν για τους συνεργάτες της εταιρείας που διακρίνονται και τρόπο επιβράβευσης, στο πλαίσιο των διακρίσεων και παροχών που περιλαμβάνει ο νέος κανονισμός πωλήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*