Υδρόγειος Ασφαλιστική, λογότυπο

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Eνημέρωση ασφαλισμένων για τα προληπτικά μέτρα λειτουργίας

Με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της, η Υδρόγειος Ασφαλιστική ενημερώνει τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, για τα προληπτικά μέτρα που έλαβε, όσον αφορά στη λειτουργία της εταιρείας ενάντια τον κορωναϊό COVID-19.

“Αγαπητοί Συνεργάτες και Πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και σταθερή προτεραιότητα την προστασία και υγεία των εργαζομένων, συνεργατών και ασφαλισμένων μας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει προχωρήσει στη λήψη σειράς προληπτικών μέτρων στα γραφεία της με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 .

Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16/3/2020, η πρόσβαση στα κεντρικά γραφεία καθώς και τα υποκαταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα θα είναι εφικτή μόνο για τους εργαζομένους σε αυτά.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε να μην προσέρχεστε σε αυτά προς αποφυγήν οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Η απρόσκοπτη και άμεση εξυπηρέτησή σας παραμένουν προτεραιότητές μας.

Σας επισημαίνουμε ότι όλες οι υπηρεσίες της Υδρογείου Ασφαλιστικής συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά και το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι στη διάθεσή σας για να εξυπηρετεί τα αιτήματά σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ή απλού ταχυδρομείου.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι όλες οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών ασφαλίστρων και των αποζημιώσεων, πραγματοποιούνται και με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος ώστε να είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα σε τυχόν νέα δεδομένα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο την ασφαλή εξυπηρέτησή σας και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*