Έτοιμη η Allianz Ελλάδος για τον COVID-19 με προληπτικά μέτρα

Έτοιμη είναι η Allianz Ελλάδος για τις μελλοντικές πιθανές εξελίξεις που μπορεί να  προκύψουν από τον κοροναϊό COVID-19.

Η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένο Operational Resilience plan το οποίο επανεξετάζει σε ημερήσια βάση σε συνεννόηση με τις τοπικές αρμόδιες αρχές και τον Όμιλο Allianz. Με βάση τις προβλέψεις του σχεδιασμού της, για την προστασία της υγείας, του κοινού, των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων της και τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας και της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών προχωρά στην εφαρμογή προληπτικών μέτρων προστασίας:

Η Allianz Ελλάδος προτρέπει τους πελάτες και τους συνεργάτες της να αξιοποιήσουν τους τρόπους εξυπηρέτησης που παρέχει και που δεν απαιτούν τη φυσική τους παρουσία. Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να εξυπηρετηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνικά: 2106999999 (Εργάσιμες μέρες και Ώρες λειτουργίας 08:3016:30, Παρασκευή 08:30-15:30)
  • Με αποστολή e-mail στο customercontact@allianz.gr
  • Με αποστολή μηνύματος μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του εταιρικού website: https://webtrans.allianz.gr/forms/contact
  • Για τις συναλλαγές τους, οι πελάτες της Allianz Ελλάδος μπορούν να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες της εταιρείας, όπως για παράδειγμα την online πληρωμή ασφαλίστρων στη διεύθυνση: https://webtrans.allianz.gr/pliromi-asfalistron/

Επιπρόσθετα, εκτός έκτακτων, εγκεκριμένων περιπτώσεων, όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με έκδοση τραπεζικής επιταγής, από 16/03/2020 θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με τη χρήση αριθμού IBAN.

Tέλος, η εταιρεία προβαίνει στη δημιουργία νέου χώρου υποδοχής του κοινού στο Ισόγειο του κτιρίου των Κεντρικών της Γραφείων στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η Allianz με την απαραίτητη προσοχή και ψυχραιμία έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες εσωτερικές ρυθμίσεις για την ασφάλεια του προσωπικού της.

Πάγια αρχή της εταιρείας είναι η προστασία της υγείας του κοινού, των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων της και η προληπτική και έγκαιρη προετοιμασία της για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης κατάστασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*