NP: Μία Ασφαλιστική με ιστορία και μέλλον

της Ελενας Ερμείδου

Tο 2004 είχε παραγωγή 4 εκατομμύρια ευρώ και το 2019 πάνω από 36 εκατομμύρια ευρώ. Το 2004 είχε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 2,4 εκατομμύρια, και το 2019 πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Το αρχικό κεφάλαιο ήταν 2,1 εκατ. ευρώ και το 2019 είναι 65 εκατομμύρια ευρώ.

Η NP Aσφαλιστική είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που μόλις μέσα σε 16 χρόνια κατάφερε να γράφει νέες δουλειές, εκτοξεύοντας την παραγωγή της και να ενισχύσει στα επίπεδα αυτό την αξία του επενδυτικού της χαρτοφυλακίου, όπως και να απογειώσει τα κεφάλαια της.

Η NP  άνοιξε νέο κύκλο σεμιναρίων αρχές του 2020 με το τελευταίο να πραγματοποιείται στην περασμένη εβδομάδα στις 11 Μαρτίου 2020 στην έδρα της στο Μαρούσι. Συνεχίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, παρέχοντας εργαλεία ανάπτυξης στους συνεργάτες της και ενσωματώνοντας τις τεχνολογικές μεταβολές προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της και των καταναλωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο καταναλωτής να αντλεί πληροφορίες για τα προϊόντας της εταιρείας και περαιτέρω να μπορεί να βρει έναν συνεργάτη της NP για να πάρει πληροφορίες. Επίσης στα δίκτυα παρέχεται εκσυγχρονισμένο πόρταλ για τον έλεγχο και την ολοκληρωμένη εικόνα του χαρτοφυλακίου τους.

Στόχος της NP να παραμείνει μία εταιρεία ανθρώπινη, φιλική με διάθεση να εξυπηρετήσει, να συνεργαστεί, να μεταφέρει και να μεταδώσει την γνώση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*