H λειτουργία της ΕΕΑΕ εν μέσω έξαρσης του COVID-19

Οι κίνδυνοι που δημιουργούνται από την έξαρση του ιού COVID-19 επιτάσσουν ευέλικτες μορφές εργασίας και για τον λόγο αυτό η ΕΑΕΕ εφαρμόζει νέες πρακτικές, για την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της.

Σε σχετικό μήνυμά της η Ένωση αναφέρει τα εξής:

Η εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2στη χώρα μας αλλά και διεθνώς, καθώς και οι συνέπειες αυτής αποτελούν θέμα που προβληματίζει ιδιαίτερα τους πάντες, κυβερνήσεις, πολίτες, επιχειρηματίες και φυσικά την ασφαλιστική αγορά.

Γνωρίζουμε ότι το σύνολο των δραστηριοποιούμενων στην Ελλάδα ασφαλιστικών εταιριών παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις από την εξάπλωση του ιού λαμβάνουν σταδιακά όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουν τη συνέχιση των εργασιών και της λειτουργίας τους, εξασφαλίζοντας συγχρόνως το περιβάλλον των εργαζομένων τους αλλά και των συναλλασσομένων με αυτές.

Στο ίδιο πλαίσιο κινούμενη και η ΕΑΕΕ λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να διασφαλίσει τη συνεχή και απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της προς εσάς. Η Υπηρεσία Στατιστικής (ΥΣΑΕ) -Διεύθυνση Πληροφορικής αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών της ΕΑΕΕ κάνοντας χρήση και της δυνατότητας για τηλεργασία θα φροντίσουν για τη διατήρηση των παρεχόμενων σε σας υπηρεσιών.

Πιθανές συνεδριάσεις Επιτροπών μπορούν να γίνονται μέσω τηλεφωνικών συναδιαλέξεων.

Η ΕΑΕΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις και βρίσκεται στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε θεωρείτε ότι απαιτεί τη θεσμική παρέμβασή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*