Groupama Ambre 2020: Nέο επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε ασφάλιση με… φόντο το κεχριμπάρι!

Το κεχριμπάρι (Ambre στα γαλλικά), το απολιθωμένο ρετσίνι των κωνοφόρων δέντρων ξεπερνά σε ηλικία τα 30 εκατομμύρια χρόνια. Είναι φημισμένο για το χρώμα, τη ζεστασιά και τις ιδιότητές του, που του έχουν χαρίσει τη φήμη της προστατευτικής ουσίας. Όπως κάτι τόσο απλό, με τα χρόνια, εξελίσσεται σε κάτι τόσο υπέροχο και σπάνιο, έτσι και το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre2020», ένα επενδυτικό προϊόν βασιζόμενοσε ασφάλιση, απλό στη φύση του αλλά σπάνιο στην ανταπόδοσή του, εξελίσσεται σε πολύτιμο εργαλείο για κάθε πελάτη της Groupama Ασφαλιστικής.

Το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre 2020» επενδύει στοεπενδυτικό κεφάλαιοGroupama Selection Protect 85,το οποίοέχει συνεχώς ωςπροστατευμένη τιμή το 85%της υψηλότερης τιμής που έχει πετύχει.Η προστασία αυτή είναι εγγυημένη από την BNP Paribas. Η επένδυση συνδυάζεται με ασφάλιση ζωής της Groupama Ασφαλιστικής.Η ασφάλιση ζωής ισχύει για 10 έτη, αλλάη επένδυση μπορεί να διατηρηθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο πελάτης, με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος. Ο πελάτης μπορεί:

α) να ενισχύσει την επένδυσή του με έκτακτες καταβολές (ένα μήνα μετά την έναρξη ασφάλισης),

β) να κάνει έως δύο μερικές εξαγορές χωρίς καμία χρέωση (ένα έτος μετά την έναρξη ασφάλισης),

γ) να κάνει εξαγορά του λογαριασμού επένδυσης ένα χρόνο μετά την έναρξή του χωρίς καμία χρέωση.

Η διαχείριση της επένδυσης πραγματοποιείται από τη Groupama Asset Management, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια που ξεπερνούν τα €100 δις. Η εμπειρία των στελεχών της Groupama Ασφαλιστικήςστην Ελλάδα, καθώς αυτή αποτελεί την 11η καμπάνια προϊόντων με παρόμοια χαρακτηριστικά τα τελευταία 9 χρόνια, ηδυνατότητα πρόσβασης σε ώριμες αγορές και η προσδοκώμενη απόδοση,αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα του «Groupama Ambre2020»και το καθιστούν μια πραγματικά κατάλληληεπιλογή σχεδόν για κάθε πελάτη.

Επιπλέον, κάθε πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της επένδυσής του, καθημερινά και με απόλυτη διαφάνεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την πρώτη δεκαετία,«το Groupama Ambre2020»αποτελεί μία πραγματική εξασφάλιση επιπλέον κεφαλαίου στους αγαπημένους του, καθώς καταβάλλεται στους δικαιούχους η αξία του λογαριασμού επένδυσης και το κεφάλαιο κάλυψης ζωής αθροιστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*