Πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης μιλούν για τον Ασφαλιστικό Γονέα και την σχέση με την Εταιρία

Για την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει με την Εταιρία περιγράφουν πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης. Εξιστορούν, μεταξύ άλλων, το χρονικό της πρώτης συνεργασίας, επισημαίνοντας τα οφέλη από τα προγράμματα που έχουν και τις έξτρα δυνατότητες που τους παρέχει ο Ασφαλιστικός Γονέας στην καθημερινότητα τους.

*από το περιοδικό ViSION της Ευρωπαϊκής Πίστης που επιμελείται η Ethos Media.

Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION για την Ασφάλιση Κατοικίας

Κωνσταντίνος Ρουσόδημος

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του ασφαλιστή σας, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Η γνωριμία μου με το πρόγραμμα οφείλεται σε μια αλληλουχία γεγονότων, και θα εξηγήσω τι εννοώ: Το αντικείμενο της απασχόλησής μου, καθώς εργάζομαι σε νοσοκομείο, μου επιτρέπει να έρχομαι σε επαφή και να γνωρίζω συνέχεια νέους ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς ήταν πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης και επισκέπτονταν τo νοσοκομείο για να βρουν λύση σε κάποιο θέμα της υγείας τους. Από τη συνομιλία που είχα μαζί τους, αντιλήφθηκα ότι η προσέγγιση που είχε η Ευρωπαϊκή Πίστη σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν αρκετά εξυπηρετική, αλλά και ουσιαστική. Με λίγα λόγια, η ασφαλιστική εταιρία που είχαν επιλέξει τους προσέφερε αυτά που τους είχε υποσχεθεί όσον αφορά την κάλυψη της νοσηλείας τους και ήταν ευχαριστημένοι από την επιλογή τους.
Ψάχνοντας ακόμη περισσότερο, άρχισα να μαθαίνω όλο και περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Πίστη, για το ανθρώπινο πρόσωπό της, για τα προϊόντα της, για τα οικονομικά στοιχεία της, τα οποία ήταν για συνεχείς χρονιές πολύ καλά, πράγμα σημαντικό για την προοπτική να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της και στο μέλλον.
Τον κ. Παναγόπουλο, τον Βασίλη, τον μελλοντικό μου ασφαλιστή, τον γνώρισα στον εργασιακό μου χώρο. Ο Βασίλης μού ενέπνευσε εμπιστοσύνη για να συνεργαστώ μαζί του και ήταν ο ίδιος που μου γνώρισε και το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Είναι λογικό, εφόσον εργάζομαι σε νοσοκομείο και αφού έχω δει πολλά πράγματα, να έχω κάνει συμβόλαιο υγείας. Στο συμβόλαιο αυτό λαμβάνω και την έκπτωση από τις αγορές που πραγματοποιώ. Η γκάμα των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τα ποσοστά που επιστρέφονται, με έχει ωφελήσει αρκετά, καθώς έχω μια πολύ ση-
μαντική έκπτωση, γύρω στο 6-7%, στην ανανέωση του συμβολαίου
μου.

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Δεν περίμενα ποτέ ότι μια ασφαλιστική εταιρία θα μου έδινε τη δυνατότητα να διαμορφώνω ο ίδιος τα ασφάλιστρά μου. Άρα, μόνο θετικά θα μπορούσα να δω την παροχή του Ασφαλιστικού Γονέα. Αυτό που θα ήθελα είναι μια μεγαλύτερη έκπτωση σε κάποιες επιχειρήσεις, προκειμένου να έχω ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση, ακόμη μεγαλύτερο όφελος στην τιμή του συμβολαίου μου.

Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιο γνωστό σας;

Έχω ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε γνωστό μου και φυσικά θα το ξαναέκανα όταν
μου δινόταν η ευκαιρία. Τέτοιες πληροφορίες αξίζει να τις μοιράζεσαι και να μην τις κρατάς για τον εαυτό σου.

 

Ανδριανή Στασινοπούλου

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του ασφαλιστή σας, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Όταν έψαχνα να αλλάξω ασφαλιστική εταιρία, λόγω υψηλού κόστους, ήρθα σε επικοινωνία με την τωρινή μου ασφαλίστρια, μετά από σύσταση φίλης που ήταν ήδη στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Όταν αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί της, αλλά και με την εταιρία, ενημερώθηκα από εκείνη και για το πρόγραμμα και τα πλεονεκτήματα του Ασφαλιστικού Γονέα, τα οποία ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα στην απόφασή μου να αλλάξω ασφαλιστική εταιρία.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας που έχω είναι συνδεδεμένο με την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα, γιατί αυτό είχα κάνει πρώτα στην εταιρία. Έπειτα, ασφάλισα το αυτοκίνητό μου και την κατοικία μου.

Ωστόσο, σε οποιοδήποτε συμβόλαιο και αν λάμβανα την επιστροφή δεν θα είχε διαφορά για εμένα, αφού μου αρκεί που έχω μειωμένα ασφάλιστρα. Η επιστροφή ασφαλίστρων που συγκεντρώνω σε κάθε ανανέωση είναι σημαντική, αφού κάθε φορά έχω μείωση ασφαλίστρων περίπου 70-80 ευρώ.

Γνωρίζω πολύ καλά πως εάν σε οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία ζητούσα αντίστοιχη μείωση στα ασφάλιστρά μου, θα έχανα την πρόσβαση σε πολύ σημαντικές παροχές και υπηρεσίες. Όταν ασφαλίζεσαι, σκέφτεσαι τη βοήθεια που θα χρειαστείς, δεν θέλεις να κάνεις εκπτώσεις στις ανάγκες σου και αυτό ακριβώς μου προσφέρει ο Ασφαλιστικός Γονέας τόσα χρόνια τώρα.

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ έξυπνη κίνηση και κίνητρο, διότι ανάλογα με τις αγορές που κάνεις γλυτώνεις ένα σεβαστό ποσό και παράλληλα δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά σου, αφού οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κα-
λύπτουν όλες τις καθημερινές μας αγορές, όπως super market και καύσιμα. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση, τόσο για την εταιρία, που καλλιεργεί μια σταθερή σχέση με τους πελάτες της, όσο και για τον πελάτη, γιατί εξασφαλίζει τα οφέλη που έχω επιλέξει σε χαμηλότερη τιμή.

Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιο γνωστό σας;

Φυσικά και θα σύστηνα τον Ασφαλιστικό Γονέα! Ήδη το έχω κάνει! Άλλωστε ποιος δεν θέλει να πληρώνει λιγότερα ασφάλιστρα, χωρίς ουσιαστικά να κάνει κάτι διαφορετικό; Όταν η συζήτηση πηγαίνει στην ιδιωτική ασφάλιση, το ζήτημα είναι πάντα το κόστος και οι καλύψεις, γι’ αυτό η πιο εύκολη συμβουλή είναι ο Ασφαλιστικός Γονέας. Όποιος έχει Ασφαλιστικό Γονέα, εκτός από έκπτωση στα ασφάλιστρα, εξασφαλίζει δωρεάν τα ψώνια της οικογένειάς του αν κάτι του συμβεί. Αυτό είναι μία ακόμα πτυχή του προγράμματος που δεν τη γνώριζα έως πρόσφατα και ομολογώ ότι με εξέπληξε, αφού η Ευρωπαϊκή Πίστη φροντίζει για εμένα και την οικογένειά μου, χωρίς να πληρώσω τίποτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*