Κωνσταντίνος Λαζαρίδης: το MDRT είναι πρότυπο αριστείας

Μιλώντας στο IW.gr για το παγκόσμιο συνέδριο MDRT, o κος Κωνσταντίνος Λαζερίδης Συντονιστής Γραφείου Πωλήσεων Χαλκίδας τονίζει ότι το συνέδριο προσφέρει καινοτόμες ευκαιρίες για χιλιάδες μέλη στο κόσμο προτρέποντας τον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο να βιώσει την διαχερονική αξία του θεσμού. 

Συνέντευξη στην Ελενα Ερμείδου

  • Μιλήστε μας για παγκόσμιο συνέδριο MDRT

Το παγκόσμιο συνέδριο MDRT προσφέρει μια δυναμική και καινοτόμα ευκαιρία για τα χιλιάδες μέλη της από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν εμπνευσμένους ηγέτες της χρηματοασφαλιστικής αγοράς και μοιράζονται σε βάθος τις παγκόσμιες τάσεις ανταλλάσοντας καινοτόμες ιδέες.

Η συμμετοχή στο Million Dollar Round Table απαιτεί τα μέλη να έχουν παραγωγές από 120.000 ευρώ και πάνω. Αυτό το προαπαιτούμενο για πολλούς επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου αποτελεί πρόκληση. Κάπως έτσι εισέβαλε αρχικά και στη δική μου σκέψη η δυνατότητα συμμετοχής μου. Ξεκίνησα λοιπόν το 2005 να συμμετέχω έχοντας τα κριτήρια ήδη από το 2003. Εξελίχθηκα σε Ισόβιο μέλος και με την πάροδο των χρόνων απέκτησα ουσιαστική επαγγελματική αυτοπεποίθηση, δεξιότητες και μία φιλοσοφία φιλόδοξου δυναμισμού με συνέπεια την πολλαπλή βελτίωση προς όφελος των πελατών μου.

  • Πώς θα το χαρακτηρίζατε, τι περικλείει αυτό το συνέδριο;

Το MDRT αποτελεί ένα αποδεκτό παγκόσμιας εμβέλειας πρότυπο αριστείας, μια λέσχη επιτυχημένων ασφαλιστών όπου τα μέλη του φημίζονται για τις ικανότητες, τα αποτελέσματα και τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας τους. Περικλείει υπηρεσίες όπως συνέδρια, σεμινάρια, εκδόσεις και εργαστήρια, οι λειτουργίες των οποίων αποσκοπούν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του ασφαλιστή, αυτού που θέλει να έχει μια ισορροπία στη ζωή επαγγελματικά, προσωπικά και κοινωνικά. Τα χιλιάδες μέλη των πεντακοσίων διαφορετικών εταιριών και χωρών, χαρακτηρίζονται από αυστηρό κώδικα δεοντολογίας, διατηρούν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ήθους και προσδίδουν στον ασφαλιστικό χώρο διαχρονική αξία και ποιότητα.

  • Εχετε κάτι να προτείνετε;

Προτρέπω τον κάθε Σύμβουλο που σέβεται, εκτιμά και αγαπάει τον χώρο που υπηρετεί, να ενισχύσει ουσιαστικά το ρόλο του, δίδοντας στον εαυτό του την ευκαιρία (εάν δεν το έχει ήδη κάνει), να βιώσει την διαχρονική αξία που ονομάζεται MDRT.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*