(από αριστερά): Ιωάννης Χρήστου, Δημήτριος Χρήστου,Ισαάκ Δουμάνης Λάμπρος Τριάντος, Δήμητρα Τσακνιά, Νικόλαος Μακρόπουλος

Επέκταση εργασιών της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στη Βόρεια Ελλάδα

Κύκλο συναντήσεων με συνεργάτες της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε πρόσφατα η διοίκηση και τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της στη Βόρεια Ελλάδα.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Μακρόπουλο, τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική  κα Θεοδώρα Σταθούρου Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing & Εκπαίδευσης, κα Δήμητρα Τσακνιά Μέλος του Δ.Σ., καθώς και στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας κ.κ. Λάμπρο Τριάντο, Διευθυντή Πωλήσεων και Δημήτρη Χρήστου, Επιθεωρητή Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων είχαν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές συνεργασίες και να συζητήσουν με σημαντικό αριθμό διακεκριμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αναπτύσσοντας τους στόχους της εταιρείας καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περιοχή.

Στις συναντήσεις συζητήθηκε εκτενώς η ενίσχυση της συνεργασίας με την εταιρεία και η ανταποδοτική για τους συνεργάτες πολιτική, σε συνδυασμό με την αναγνωρίσιμη ποιοτική προσέγγιση της στην ασφάλιση εξειδικευμένων κινδύνων αλλά και της υψηλής φερεγγυότητάς της αφού κατέχει έναν από τους υψηλότερους Δείκτες (SCR ratio) της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ειδικές εκδηλώσεις με το δίκτυο συνεργατών όπου και παρουσιάστηκαν τα σχέδια που αφορούν σε νέα προϊόντα ασφάλισης εστιασμένα σε τομείς όπου η εταιρεία διακρίνεται διαχρονικά, τους Εμπορικούς και Βιομηχανικούς κινδύνους, τον κλάδο μεταφορών όπου η εταιρεία έχει μεγάλη ανάπτυξη καθώς και σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις. 

Το ενδιαφέρον των συνεργατών ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και στηρίζεται στην υψηλή αναγνώριση της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στην παροχή άμεσης εξυπηρέτησης στους συνεργάτες, της συνέπειας αλλά και της ταχύτητας με την οποία αποζημιώνει και στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Οι στρατηγικοί στόχοι της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την χρονιά που διανύουμε επικεντρώνονται:

  • Στη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων της εταιρείας καθώς και του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα γεγονός που διασφαλίζει πλήρως τους συνεργάτες και πελάτες της.
  • Στη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας με επαγγελματίες συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε επίπεδο παροχών και κινήτρων.
  • Στο σχεδιασμό νέων καινοτόμων προϊόντων ασφάλισης που στόχο θα έχουν την είσοδο της εταιρείας σε νέες αγορές καθώς και τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσα από σύγχρονες ανάγκες. 
  • Στην αναβάθμιση των εργαλείων δουλειάς προς το συνεργάτη και κατ΄επέκταση προς τον πελάτη μέσα από την υλοποίηση νέας on-line πλατφόρμας τιμολόγησης καθώς και την προσθήκη on-line έκδοσης συμβολαίων και σε άλλους κλάδους ασφάλισης όπως αυτοί της Αστικής Ευθύνης αλλά και του Προσωπικού Ατυχήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*