Χριστίνα Φυτέα: Ενώνει το ΠΑΡΟΝ με το μέλλον

Της Ελενας Ερμείδου

Εκσυγχρονισμένο και πλήρως ανανεωμένο βρίσκει το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ ΕΠΕ ο νέος χρόνος. Θέτει νέους στόχους για το 2020, στηρίζοντας και δίνοντας νέες δυνατότητες στους συνεργάτες. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Κάρολος Σαϊας, Χρήστος Γεωργακόπουλος έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΡΟΝ και σε όλη την ομάδα της διοίκησης και των πωλήσεων εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το μέλλον.

Σε διψήφιες αυξήσεις στοχεύει για το 2020 το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ μετά από τις επιτυχίες που σημείωσε το 2019. Συγκεκριμένα αναλύοντας τις προοπτικές του κλάδου στοχεύει να αυξήσει την παραγωγή του χαρτοφυλακίου Ζωής και Υγείας 18% έναντι 15% το 2019. Την παραγωγή του κλάδου Αυτοκινήτου κατά 10% έναντι 5%. Και την παραγωγή των Γενικών Ασφαλίσεων κατά 15% έναντι αύξησης 12% το 2019.

Οι αναγγελίες και οι στόχοι της εταιρείας έγιναν από την διοίκησης της εταιρείας παρουσία πλήθος συνεργατών, και θεσμικών. Κατά το τέλος της εκδήλωσης και πριν ξεκινήσει το πάρτι για το καλωσόρισμα του νέου έτους πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης στους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*