Μ. Τάτσης: Εθνική Ασφαλιστική, ο μεγαλύτερος χορηγός του MDRT

της Ελενας Ερμείδου

Με το μεγαλύτερο εμπορικό χορηγό την Εθνική Ασφαλιστική πραγματοποιείται σήμερα το συνέδριο του MDRT Ελλάδος 2020 Dream IT. Target It, επίσης κατά σειρά την ΑΧΑ, Interamerican, Prime Insurance, Απόλλων ΑΕ, Mega Brokers, MetLife Στόχος των ασφαλιστικών να ενισχύσουν το επάγγελμα του ασφαλιστική και του χρηματοοικονομικού συμβούλου και του MDRT να αυξήσει τα εγγεγραμμένα μέλη του.

«Η Εθνική Ασφαλιστική, βγαίνει δυνατά μέσα στο 2020, είναι γερή, ενωμένη, στηρίζει τα δίκτυα της, εταιρικά και ελεύθερα και αυτό αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα, για αυτό είναι και ο μεγαλύτερος χορηγός σήμερα του συνεδρίου του MDRT 2020 στην Ελλάδα» δήλωσε σήμερα στο IW διευθυντής δικτύων πωλήσεων στην Εθνική ΑσφαλιστικήΜιχάλης Τάτσης. Μιλώντας για την αγορά υπογράμμισε ότι η αγορά ενισχύεται όπως επίσης ισχυρές είναι οι επιδόσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής.

«Σήμερα Παρασκευή 7/2, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό συνέδριο γεμάτο συγκίνηση, πάθος και διάθεση μοιράσματος ιδεών, από κορυφαίους ασφαλιστές από όλο τον κόσμο. Ένας θεσμός που πρέπει να ενισχυθεί από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή.

33 χρόνια μετά, και από τη θέση του συντονιστή του Agency System της Εθνικής Ασφαλιστικής, νιώθω χαρά με τη συμμετοχή μου, αλλά και υπερηφάνεια που η εταιρεία μας ήταν ο μεγάλος χορηγός του συνεδρίου. Ο ένας ομιλητής ήταν καλύτερος από τον άλλον και σας διαβεβαιώνω πως ακόμα και ο πιο έμπειρος συνάδελφος μας, έχει μόνο να κερδίσει από τη συμμετοχή του. Προτρέπω όλους τους συναδέλφους μου να συμμετέχουν σε ανάλογες διοργανώσεις, επιδιώκοντας να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, αλλά και να βελτιώσουν την ποιότητα της επαγγελματικής ζωής τους.

Αν έπρεπε να βγάλω ένα σύνθημα για αυτή τη διοργάνωση, θα έλεγα ότι «αφού κάποιος οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να κάνει κάτι εξαιρετικό, τότε μπορούμε και εμείς». Ας πάψουμε να κοιτάμε απέναντι, επιδιώκοντας να βελτιώσουμε τον εαυτό μας προς όφελος όλων.

Μπράβο στους διοργανωτές, πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και φυσικά στην Εθνική, τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας μας, που αγκάλιασε το θεσμό» δήλωσε ο Δημήτρης Αναστασίου, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, Μέλος Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

«Ο στόχος για την Ελλάδα είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε μετά από πέντε χρόνια στα 100 μέλη από τα 42 που είμαστε σήμερα. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να μπορέσουμε να μεταφέρουμε αυτή την γνώση και το πάθος μας ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ακόμα ένα πετραδάκι σ’ αυτό που λέγεται ασφαλιστή ζωής» τόνισε ο  στο IW, ο Κάρολος Μαρκουϊζος, MDRT GREECE Country Chair  2019 – 2020 Life Insurance Agent.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Κάρολος Μαρκουϊζος τονίζοντας το ρόλο του MDRT απευθύνοντας πρόσκληση στο ακροατήριο να συμμετέχει στις επόμενες συναντήσεις του MDRT στο Λος Αντζελες, και το Ντουμπάι .

Από το βήμα του συνεδρίου και αφού ολοκλήρωσε την ολιγόλεπτη ομιλία του ο Κάρολος Μαρκουϊζος, ο πρόεδρος του MDRT Tony Gordon έχοντας ως μότο το «απλά βήματα για μεγάλη παραγωγή» μίλησε για τα βήματα που χρειάζεται να κάνει ο ασφαλιστής για να πετύχει αποτέλεσμα. Τα έξι βασικά βήματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του MDRT είναι ο στόχος, η πειθαρχημένη συμπεριφορά, το όραμα στην εργασία, η εστίαση στο θετικό και όχι στο αρνητικό, η προσέγγιση στις ανάγκες του πελάτη, και αυτοπεποίθηση.

Άλλες αξίες που καλούνται να έχουν οι ασφαλιστές κατά την πώληση είναι η επιμονή, η σταθερότητα, η συνέχεια, η αξιοπιστία και η αφοσίωσή στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει.

Σκοπός του MDRT η διάδοση των γνώσεων σε όλα τα μέλη τους σε όλο τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*