Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές: Απαντήστε στη μεγάλη έρευνα ΕΕΑ και ICAP

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια σημαντική πρωτουβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια καθώς τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία της έρευνας, σύμφωνα με τους ειδικούς θα δώσουν σημαντική εικόνα για τον κλάδο, θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων, και θα συντελέσουν στον καθορισμό κινήσεων που πρέπει να γίνουν.

Συγκεκριμένα, η έρευνα η οποία πραγματοποιείται με τη συμβολή της ICAP αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο «εργαλείο» για τα επόμενα βήματα του επαγγέλματος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για το μέλλον του κλάδου. Η συμμετοχή του κάθε ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην έρευνα είναι αναγκαία και καθοριστική.

Έρευνα – σταθμός για το μέλλον του επαγγέλματος

Καλούνται όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που έχουν λάβει το ερωτηματολόγιο από την ICAP να το συμπληρώσουν συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση μια έρευνας που θα αποτελέσει σταθμό για το μέλλον του επαγγέλματος.

Για την ορθότερη και αντικειμενικότερη προσέγγιση του μεγέθους της εν λόγω αγοράς θεωρείται απαραίτητη και πολύτιμη η συνεργασία σας, με την παροχή ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων.

Ζητείται η απάντησή σας με την επισήμανση ότι όπως σε κάθε έρευνα που διεξάγεται από αρμόδιο φορέα τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα στα παρεχόμενα στοιχεία.

ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*