Στις «World’s Most Admired Companies» του Fortune η Metlife

Η MetLife, συμπεριλαμβάνεται στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο για το 2020, σύμφωνα με την κατάταξη «World’s Most Admired Companies» του αναγνωρισμένου περιοδικού Fortune.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η MetLife ήταν μεταξύ των επτά ασφαλιστικών οργανισμών που συμπεριελήφθησαν στη λίστα των πιο αξιοθαύμαστων, για τη φήμη και τις επιδόσεις τους, εταιριών, από 52 διαφορετικούς κλάδους.

Για την κατάρτιση της λίστας, το περιοδικό Fortune, σε συνεργασία με την εταιρία Korn Ferry, πραγματοποίησε έρευνα σε διευθυντές, στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων: καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρήση των εταιρικών διαθέσιμων, εταιρική υπευθυνότητα, ποιότητα διοίκησης, οικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

«Η MetLife έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου, ως εταιρία που υπηρετεί με ευθύνη την αποστολή της, δημιουργώντας παράλληλα αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Μας τιμά το γεγονός ότι η πρόοδος αυτή αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους του κλάδου μας, οι οποίοι γνωρίζουν το περιβάλλον και τις προκλήσεις της αγοράς. Είναι μια διάκριση που μας κάνει υπερήφανους» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της MetLife, Michel Khalaf.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη λίστα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*