O Γ. Ζαφείρης Επικεφαλής των Πωλήσεων στην Matrix

Με την τοποθέτηση του Γιώργου Ζαφείρη ως επικεφαλής των Πωλήσεων και συγκεκριμένα ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, o Όμιλος MATRIX ενδυναμώνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά και προχωρεί δυναμικά στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της στρατηγικής του, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσίτες Α.Ε. σε συνεργασία με τον Όμιλο HOWDEN.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ζαφείρης, μετά από μία ιδιαιτέρως επιτυχή και μακροχρόνια πορεία στις πωλήσεις, καθώς και στον σχεδιασμό και προώθηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο στην ΝΝ Hellas, ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, όσο και στην Εθνική Ασφαλιστική, ως Γενικός Διευθυντής, αναλαμβάνει καθήκοντα Deputy CEO – Business, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη των εργασιών, αλλά και των συνεργειών, τομέα που αποτελεί έναν από τους κεντρικούς στόχους του Ομίλου MATRIX στην ελληνική επικράτεια.

«Ο Όμιλος MATRIX, το μοντέλο ανάπτυξής του, η φιλοσοφία, το όραμα και οι αξίες που διέπουν τους ανθρώπους του, αποτελούν για εμένα κορυφαία πρόκληση και είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία», υπογράμμισε ο Γ. Ζαφείρης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Group CEO, MATRIX τόνισε: «Η δουλειά μας όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζεται από καινοτομία, φιλόδοξους στόχους, αναπτυξιακά και κερδοφόρα αποτελέσματα. Ο μετασχηματισμός της MATRIX μετά την απορρόφηση της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσίτες Α.Ε. σε στρατηγική συμμαχία με τον Όμιλο HOWDEN, δημιουργεί ένα πλήθος νέων και ιδιαιτέρως δυναμικών προοπτικών. Είμαι βέβαιος, πως ο  Γ. Ζαφείρης, μαζί με το σύνολο της  ομάδας των Πωλήσεων και τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της Εταιρίας, θα αξιοποιήσουν πλήρως τις ευκαιρίες και θα επιτύχουν κορυφαία αποτελέσματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*