dav

Ν. Βελλιάδης, Brokers Union: Ευκαιρία το Brexit για νέα χαρτοφυλάκια και αύξηση της παραγωγής

Μια ευρωπαϊκή εταιρεία διαμεσολαβητών ασφαλίσεων θα αποτελεί η Brokers Union, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Νικόλαο Βελλιάδη εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το νέο έτος.

Όπως σημείωσε, η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit), θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά.

Μόλις δοθούν οι απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις για εργασίες από την Εποπτική Αρχή, η εταιρεία, θα έχει την δυνατότητα να αναλάβει την εξυπηρέτηση αυτών των χαρτοφυλακίων με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δραστηριότητας και την διείσδυση της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όλα τα παραπάνω έλαβαν χώρα στο περιθώριο του ετήσιου αγιασμού και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 23/1 που πραγματοποίησαν οι BROKERS UNION & BLUE AIGAION.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το Διοικητικό προσωπικό και οι εσωτερικοί συνεργάτες που εγκαθίστανται στα γραφεία της εταιρείας. 

 Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, ευχαρίστησε προσωπικά το Διοικητικό προσωπικό για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, καθώς και τους συνεργάτες, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα την ταχύτατη ανάπτυξη των δύο εταιρειών.

Τα Στελέχη και το Διοικητικό προσωπικό των δύο εταιρειών εύχονται στο Δίκτυο των συνεργατών της, μία Καλή Χρονιά, με υγεία και άριστα αποτελέσματα, τόσο προσωπικά, όσο και παραγωγικά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*