La Parisienne Assurances: Επενδύει σε νέες συνεργασίες

της Ελενας Ερμείδου

Την Ελλάδα προσέθεσε στο επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο η αρχαιότερη και ανεξάρτητη ασφαλιστική της Γαλλίας, η “ La Parisienne Assurances” (1829) συνάπτοντας συμφωνία για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων του κλάδου αυτοκινήτου με τις την Support Brokers & Agents S.A. και την NEQUS ΑE, φτάνοντας να έχει παρουσία σε 13 Ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ασφαλιστικής σε τηλεφωνική επικοινωνία με το IW.gr.

Η la Parisienne Assurances, η οποία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη μέσω των ήδη υπαρχόντων συνεργασιών και νέων διανέμει ασφαλιστήρια αυτοκινήτου και του κλάδου περιουσίας και ατυχημάτων μέσω των brokers και διανομέων στο τομέα αυτοκινήτου ή μέσω του bancassurance, όπως με την Societe General στην Γαλλία.

Εκτός των παραδοσιακών διανομέων η La Parisienne Assurance διαθέτει προϊόντα On Demand, ενώ αξιοποιεί επαρκώς τις τεχνολογίες blockchain και insurtech.

H “La Parisienne Assurances” δίνει σημαντική έμφαση στην αντασφάλιση, διασφαλίζοντας τους στόχους της και τους πελάτες. Εχει υπογράψει συμβάσεις αντασφάλισης για όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των διανομέων της, μεταξύ αυτών και για την Ελλάδα. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές Αντασφαλιστικές  όπως είναι για παράδειγμα η Swiss Re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*