«True Leader» για άλλη μια χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική

«True Leader» και για το 2018 αναδείχθηκε η Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, προσθέτοντας μια ακόμη διάκριση στο ενεργητικό της.

Ειδικότερα, η διάκριση «True Leader» σημαίνει ότι η Εθνική Ασφαλιστική:

-Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2018.

-Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2017 στο 2018.

-Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών.

-Έχει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Υπενθυμίζεται ότι τον θεσμό «True Leader» διοργανώνει από το 2011 η ICAP, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA). Έκτοτε κάθε χρόνο αναδεικνύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους–Ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

Οι βραβεύσεις έγιναν παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, καθώς και εκπροσώπων θεσμικών φορέων και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το βραβείο για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρέλαβε η κυρία Λουίζα Τσιροπούλου, Προϊσταμένη του Τομέα Marketing της Εταιρείας, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, όπου συμμετείχαν 350 ανώτατα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*