sema logo

O ΣΕΜΑ αποχαιρετά τον Σταμάτη Συγγρό

Τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Σταμάτη Συγγρού, που με υπευθυνότητα και πραγματικό ήθος αφιέρωσε τον επαγγελματικό του βίο στην ασφαλιστική αγορά, εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Ο Σταμάτης Συγγρός έδωσε τη δική του μάχη επί δεκαετίες για την στήριξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, καθώς και της κοινωνίας, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όσους φίλους, συνεργάτες και ανταγωνιστές του πιστεύουν στην αξία της ασφαλιστικής αγοράς.

Διαθέτοντας μία πολυσχιδή επαγγελματική δραστηριότητα συνεργάστηκε με μεγάλες πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες, δημιούργησε και ανέπτυξε εξαιρετικούς συνεργάτες, βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη της αγοράς ενώ προσέφερε και στα κοινά, συμμετέχοντας ως μέλος της διοίκησης του ΕΕΑ.

Οι μεσίτες ασφαλίσεων θα θυμούνται το Σταμάτη Συγγρό ως έναν πολύτιμο φίλο, έναν σημαντικό συνεργάτη, έναν ασφαλιστή πρότυπο για τις νέες γενιές επαγγελματιών του κλάδου.

Ο ΣΕΜΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του Σταμάτη Συγγρού, για την απώλεια τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*