ILA Berlin: Τον Μαίο του 2020 στο αεροδρόμιο Berlin Brandenburg

Η παγκοσμίως παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, ILA Berlin 2020, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της από τις 13 έως 17 Μαΐου 2020 στον χώρο εκδηλώσεων Berlin ExpoCenter Airport. Η έκθεση πραγματοποιείται σε μια έκταση περίπου 250.000 τ.μ., που βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο BERLIN BRANDENBURG AIRPORT της πρωτεύουσας και για πρώτη φορά, τις δύο τελευταίες μέρες της διοργάνωσης, απευθύνεται εκτός από τους εμπορικούς επισκέπτες και στο ευρύ κοινό.

 

Στην τελευταία έκθεση του 2018, αξίζει να σημειωθεί, ότι καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών με 1.100 εκθέτες από 41 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα με τις επιχειρήσεις Alexmolds και ELFON Ltd, ενώ οι επισκέπτες ανήλθαν στους 180.000.

 

Η ILA Berlin 2020 θα παρουσιάσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όλων των τομέων αεροναυπηγικής και διαστήματος και δεν θα απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, αλλά θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκθέματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα πτήσεων και παρουσιάσεων. Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές, σεμινάρια και συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις.

 

Τον επαγγελματικό χαρακτήρα της ILA Berlin τονίζουν πολυάριθμες προσφορές πληροφόρησης και μια έκθεση των πλέον σύγχρονων αεροσκαφών κάθε μεγέθους και είδους, στο έδαφος και στον αέρα, που όχι μόνο δείχνουν την εξέλιξη της αεροπορίας, αλλά δίνουν και μια εικόνα των επιδόσεων και πρακτικών εφαρμογών. Οι πολλές ελκυστικές θεματικές ενότητες στις αίθουσες της έκθεσης, όπως το Διεθνές Κέντρο Προμηθευτών (International Suppliers Center, ISC) αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος της έκθεσης θα συναρπάσουν το κοινό.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το International Suppliers Center, το οποίο λαμβάνει χώρα για 3 ημέρες, αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους προμηθευτές του κλάδου, δίνοντας τη δυνατότητα για συμμετοχή σε προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό χώρο, ο οποίος συνδέει ιδανικά εκθέτες και buyers, με στόχο τη σύναψη νέων συνεργασιών. Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 300 εκθέτες, καλύπτοντας 3.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

 

Τέλος, για 3 ημέρες λαμβάνει χώρα και το ILA CareerCenter, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και προώθησης σε ανθρώπους, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον κλάδο της αεροπορικής βιομηχανίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης και για κάρτες εισόδου για εμπορικούς επισκέπτες αλλά και για το ευρύ κοινό με μειωμένη τιμή προπώλησης και επιπλέον έκπτωση 10% για τις εταιρίες-μέλη του Επιμελητηρίου, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ila-berlin.de/en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*