Το μήνυμα του Π. Κασκαρέλη για τη νέα χρονιά

Το δικό του μήνυμα αποστέλλει ο κ. Π. Κασκαρέλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Υδρόγειος Ασφαλιστική” για τη χρονιά που έρχεται.
Παράλληλα μέσω του νέου τεύχους του περιοδικού VOICE  κάνει τον απολογισμό του έτους που φεύγει και αναφερόμενος στη διάκριση της “Υδρόγειος Ασφαλιστική” στη λίστα ICAP True Leaders, τονίζει πως δικαιώνει “τόσο τις στρατηγικές μας επιλογές όσο και τις προσπάθειες και τη μεθοδική δουλειά εκ μέρους των ανθρώπων και του παραγωγικού μας δικτύου”.

Το μήνυμα του κ. Κασκαρέλη:

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μόνο πριν την έλευση μίας νέας χρονιάς αλλά και μίας νέας δεκαετίας. Την υποδεχόμαστε με αισιοδοξία και πολλές προσδοκίες. Ή χώρα μας βαδίζει στο δρόμο της ανάκαμψης και η ασφαλιστική αγορά, παρά τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της, εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει έναν νέο, αναβαθμισμένο ρόλο στην ελληνική κοινωνία.

Για την Υδρόγειο Ασφαλιστική το κλείσιμο του χρόνου σφραγίζεται με μία διάκριση καθώς, εντός των ημερών, η εταιρεία μας βρίσκεται τιμώμενη ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις – εταιρείες και ομίλους – από όλους τους κλάδους του ελληνικού επιχειρείν, στην ετήσια βράβευση των ICAP True Leaders.

Πρόκειται για μία αναγνώριση που η εταιρεία λαμβάνει για δεύτερη φορά στα εννιά χρόνια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει για το 2018 μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων, ικανοποιώντας τα πολλαπλά κριτήρια του θεσμού: υψηλή κερδοφορία, κορυφαία θέση στον κλάδο όπου δραστηριοποιείται με βάση τον κύκλο εργασιών, αριθμό και αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της και υψηλή πιστοληπτική διαβάθμιση – ICAP Credit Score.

Ή βράβευση, αν και αφορά το προηγούμενο έτος, βρίσκεται σε απόλυτα συνάφεια με τις υψηλές επιδόσεις που συνεχίζει να καταγράφει η εταιρεία και το 2019, χρονιά που αναμένεται να κλείσει για εμάς σε ανάλογους «ρυθμούς», με διψήφια αύξηση του κύκλου εργασιών, υψηλή κερδοφορία αλλά και περαιτέρω ενίσχυση του δείκτη φερεγγυότητας.

Τα θετικά αυτά αποτελέσματα μας γεμίζουν ικανοποίηση και δύναμη για την επόμενη μέρα, δικαιώνοντας τόσο τις στρατηγικές μας επιλογές όσο και τις προσπάθειες και τη μεθοδική δουλειά εκ μέρους των ανθρώπων και του παραγωγικού μας δικτύου.

Στο τεύχος αυτό το ανθρώπινο στοιχείο κατέχει και πάλι μια εξέχουσα θέση καθώς είναι ιδιαίτερη χαρά μας να σας παρουσιάζουμε εδώ τους δικούς μας «πρωταθλητές» και διακεκριμένους συνεργάτες του «Υδρόγειος Club».

Εύχομαι σε όλους μια Καλή και Δημιουργική Χρονια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*