8 δεξιότητες που αυξάνουν τις πωλήσεις

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του νομού μας και μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το σεμινάριο με θέμα «8 δεξιότητες που αυξάνουν τις πωλήσεις» που διοργανώθηκε από κοινού με το Επιμελητήριο Λάρισας την Πέμπτη 21/11/2019 σε αίθουσα του
Επιμελητηρίου. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο γνωστός coach manager της Ασφαλιστικής Αγοράς κ. Ακης Αγγελάκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας, κ. Κώστα Καραγιάννη ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος για το 2020, οι οποίες μέσω μιας εξωστρεφούς διαδικασίας θα στοχεύουν στην ευρεία ενημέρωση των πολιτών πάνω σε επίκαιρα ζητήματα όπως πχ «Φυσικές καταστροφές – Τρόποι καταστολής & εξασφάλισης».  Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Έπειτα πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος Σωτήρης ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομία γενικότερα αλλά και σαν μοναδικό μηχανισμό αποτροπής οικονομικών «ναυαγίων» από φυσικές καταστροφές ή άλλα ατυχήματα που μας επιφυλάσσει η ζωή.

Τόνισε δε για ακόμα μια φορά ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός σε θέματα που αναβαθμίζουν την επαγγελματική επάρκεια των μελών του.

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελάκης μέσα από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση ανέλυσε όλες τις σύγχρονες μεθόδους ανεύρεσης και εξυπηρέτησης πελατών στοχεύοντας στους τρόπους ικανοποίησης των αναγκών τους. Μεγάλη βαρύτητα έδωσε στο σχέδιο ενεργειών που θα πρέπει να διέπει τη δραστηριότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή προκειμένου αυτός να επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*