Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Διασφαλίζω”

Το νέο τεύχος του περιοδικού “Διασφαλίζω” της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος μόλις κυκλοφόρησε με ποικίλα θέματα και πλούσιο υλικό που περιστρέφεται γύρω από την επικαιρότητα στον κλάδο.

Στο Editorial, η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Λύχρου, «δείχνει» το δρόμο για την δημιουργία ή την αφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης στον πολίτη – καταναλωτή και επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε. Η χρονική συγκυρία είναι καλή, οι συνθήκες έχουν δημιουργηθεί και ωριμάσει, και πάνω απ’ όλα η θέληση μας είναι ισχυρή για να δημιουργήσουμε τη στερεή βάση πάνω στην οποία θα αναπτυχθεί περισσότερο ολόκληρη η Ασφαλιστική Αγορά!

Παρουσιάζεται η έντονη διαμαρτυρία της ΕΑΕΕ για τη στάση της ΝΝ «απέναντι σε συναδέλφους, και για την προσπάθεια της Εταιρείας να καταργήσει όσα με δίκαιο τρόπο πετύχαμε για τον κλάδο μας, με τον νέο Νόμο 4583/2018. Η πάγια θέση μας, είναι απλή και σταθερή, “η τήρηση του νόμου είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας”», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Το κανονιστικό πλαίσιο και η χρήση εντύπων, παρουσιάζεται στη συνέχεια από το νέο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Κώστα Γρηγορόπουλο, ο οποίος προτείνει να αντιμετωπιστούν αυτές τις υποχρεώσεις ως ευκαιρία ανάδειξης του θεσμού και του ρόλου των Ασφαλιστικών Πρακτόρων.

Παρουσιάζονται ακόμη θέματα από την Ευρωπαϊκή Αγορά – BIPAR, μια πρωτοβουλία των Lloyds για τους «δυσασφάλιστους» κινδύνους, το come back της «συνδικαλιστικής..» Θεσσαλονίκης, και αλλά νέα από την τρέχουσα επικαιρότητα.!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*