Φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου για πελάτες της Cityzen

Έως και 40% μπορούν πλέον να εξοικονομήσουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας τους, οι πελάτες της Cityzen Parking & Services της πρώτης και μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα.

Στην ηλεκτρονική εφαρμογή που προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, η Cityzen Parking & Services, οι χρήστες μπορούν πια να επιλέγουν τον καλύτερο και φθηνότερο χώρο στάθμευσης για το όχημά τους -μέσα από 15.720 διαθέσιμες επιλογές– αλλά επιπλέον θα μπορούν να διαλέξουν εύκολα κι απλά την πιο συμφέρουσα πρόταση ασφάλισής του, μέσα από τη νέα εφαρμογή Cityzen Insurance.

Η ιστοσελίδα www.cityzen.com.gr  μετατρέπεται σε σύγχρονο εργαλείο ανάλυσης, σύγκρισης, επιλογής και κατάρτισης, του καλύτερου και φθηνότερου ασφαλιστήριου συμβολαίου για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα.

Οι προτάσεις ασφάλισης ΙΧ από 20 και πλέον Ασφαλιστικές Εταιρείες παρουσιάζονται με απλό, λειτουργικό και εύχρηστο τρόπο ώστε ο κάθε ιδιοκτήτης οχήματος να μπορεί να επιλέξει το καλύτερο συμβόλαιο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις χρονικές προτιμήσεις του.

Αμέσως μετά την επιλογή, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έρχεται στο e-mail κάθε ιδιοκτήτη, έτοιμο προς εκτύπωση και άμεση χρήση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και ποιοτική υπηρεσία, εφάμιλλη του κύρους και των απαιτήσεων της Cityzen Parking & Services.

Η Cityzen Parking & Services συνεργάζεται με την Insurancemarket.gr για να προσφέρει όλες τις διαθέσιμες επιλογές αλλά και επιπλέον μία ειδική έκπτωση έως και 40% σε κάθε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.

  • «Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, τις προσδοκίες, αλλά και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των πελατών μας, η ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί για εμάς βασική προϋπόθεση και αφορά σε όλες τις ενέργειες που γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρεχόμενη υπηρεσία και μάλιστα σε ένα εκτεταμένο εύρος υπηρεσιών, πέρα από τη στάθμευση» δήλωσε ο κ. Νίκος Καρακώστας, Εμπορικός Διευθυντής της Cityzen Parking & Services.
  •  «Στόχος μας είναι όλες οι Ελληνικές εταιρείες που ειδικεύονται σε υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία αφορούν το αυτοκίνητο ή τη μηχανή να εκμεταλλευτούν την σχέση τους με τον πελάτη, παρέχοντας τους υπηρεσίες όπως η σύγκριση ασφαλιστικών προϊόντων με σκοπό την μείωση των εξόδων τους. Μας τιμά ιδιαίτερα που η μεγαλύτερη αλυσίδα χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα επέλεξε τη δική μας πλατφόρμα για την διευκόλυνση των πελατών της ώστε να βρουν το προϊόν που τους συμφέρει οικονομικά και ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους» δήλωσε κ. Στέφανος Φαλκονάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του Ιnsurancemarket.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*