EEA: Μεγάλη εκδήλωση για το πρόγραμμα «ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ»

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποιούν την τελική Εκδήλωση του έργου Early Warning Europe για την Ελλάδα, μέσω του οποίου υποστηρίχθηκαν πάνω από 1.000 επιχειρήσεις στην χώρα μας που αντιμετώπιζαν δυσκολίες λόγω της κρίσης.

Στην εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών – Αίθουσα  «Εσπερίδες» (15:00 – 21:00) θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  «Ευρωπαϊκό Δίκτυο  Έγκαιρης Προειδοποίησης επιχειρήσεων και 2ης Ευκαιρίας επιχειρηματιών» στην Ελλάδα, που «έτρεξαν» το Ε.Ε.Α. και το ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς, ενώ θα υπάρξει επίσης εκπροσώπηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αλλά και τα κόμματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γενικός Συντονιστής Προγράμματος κ. Morten Moller, (Δανία) θα μιλήσει για τα επιτεύγματα και τα μαθήματα του EW EUROPE  για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη, ο κ. Jan Adriaanse, από το Leinden University της Ολλανδίας θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας για τον λόγο που  χρεοκοπούν οι επιχειρήσεις και τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί αυτό, η κα Mira-Maria Konktanen,  από την Ομοσπονδία των Φινλανδικών Επιχειρήσεων, θα αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες από το πρόγραμμα Early Warning Europe στην χώρα της, και οι Συντονιστές ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ΕΕΑ θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του προγράμματος και τα συμπεράσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*