“Εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω social media για τον ασφαλιστικό κλάδο”

Ένα σκόμη δωρεάν webinar με την υπογραφή του Insurance Innovation θα πραγματοποιηθεί σήμερα με θέμα “Εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω social media για τον ασφαλιστικό κλάδο”.

ΘΕΜAΤΟΛΟΓΙΑ

    • Τι είναι το Facebook Advertising και πώς λειτουργεί.
    • Τι είδους εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες μπορούν να στηθούν μέσω Facebook και Instagram.
    • Τι δυνατότητες υπάρχουν για την αποτελεσματική στόχευση του κοινού.
    • Πως μπορεί να υπολογιστεί το ιδανικό διαφημιστικό budget.
    • Πως μπορεί να βελτιστοποιηθεί μία διαφημιστική καμπάνια που είναι σε εξέλιξη.
    • Τι στατιστικά στοιχεία διατίθενται στις διαφημιστικές καμπάνιες και τι συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτά.

Σε ποΙιους απευθύνεται

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Περιγραφή

Τα Social Media διαδραματίζουν, πλέον, ένα σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Παράλληλα, προσφέρουν μία σειρά από σημαντικά εργαλεία, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το πελατολόγιό τους.

Στο συγκεκριμένο webinar θα εστιάσουμε σε μερικές εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες που μπορούμε να στήσουμε μέσα από το Facebook και το Instagram. Θα δούμε πώς μπορεί η διαφήμιση στα Social Media να συνεργαστεί ενεργά με την ιστοσελίδα της επιχείρησής μας, τι στόχους μπορούμε να πετύχουμε, ποιο είναι το ιδανικό διαφημιστικό budget, τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε για να βελτιστοποιήσουμε τις καμπάνιες, κλπ.

Στο τέλος του webinar, όσοι το παρακολουθήσουν θα είναι σε θέση να στήσουν και να τρέξουν μία ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια μέσα από τα Social Media.

Εισηγητής

Ο Άγγελος Συναδάκης έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από τη θέση αυτή βοηθάει της εταιρείες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με περισσότερες από 180 εταιρείες από μία πληθώρα διαφορετικών κλάδων. Κατά τη διάρκεια των συνεργασιών αυτών, σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν καινοτόμες online στρατηγικές, οι οποίες περιελάμβαναν την ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και τη χρήση online καναλιών επικοινωνίας, διαφημιστικών μέσων κ.α. Μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι το λιανικό εμπόριο, τα super market, η εστίαση, η υγεία, η ομορφιά, ο τουρισμός και άλλοι. Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο άτομο το οποίο μαθαίνει γρήγορα, αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοίκηση, τις νέες τεχνολογίες και τα μαθηματικά.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Δωρεάν webinar πατήστε εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*