ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Αυξημένη στα 45,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή ασφαλίστρων

Aυξημένη παραγωγή ασφαλίστρων ανακοίνωσε η MINETTA Aσφαλιστική για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων (μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα) ανήλθε στα 45,1 εκατ. ευρώ.

Κατά την ίδια περίοδο, η Εταιρεία παρουσίασε κέρδη 2,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι πληρωθείσες αποζημιώσεις ανήλθαν στα 24,1 εκατ. ευρώ.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική παρουσιάζει – και κατά το τρέχον έτος – ανοδική τάση στην παραγωγή ασφαλίστρων, εμφανίζοντας παράλληλα σημαντική κερδοφορία και διατηρώντας την άμεση καταβολή αποζημιώσεων ως βασική της προτεραιότητα.

«Τα παραπάνω μεγέθη καταδεικνύουν, για ακόμη μία φορά, την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εταιρεία – τόσο το κοινό,  όσο και το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών.

Τα, επί σειρά ετών, θετικά αποτελέσματα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, αποτελούν σημαντική επιβράβευση για την Εταιρεία, πρωτίστως όμως ενισχύουν την προσήλωση στους βασικούς στόχους της για προσφορά ουσιαστικής κάλυψης μέσω σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων, αλλά και στη δημιουργία διαρκώς αυξανόμενης αξίας για τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*