O Σ.Δ.Α.Ε ξανά στην ενεργό δράση

Η επαναλειτουργία του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών είναι πια γεγονός. Έπειτα από συνεχείς διεργασίες που διεξάγονταν τον τελευταίο χρόνο μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, η Θεσσαλονίκη αποκτά εκ νέου κλαδικό συνδικαλιστικό φορέα εκπροσώπησης.

Ομάδα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με ίδιες ανησυχίες, όραμα και το κοινό χρέος να υπερασπιστούν τα δίκαια κεκτημένα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ανέλαβαν την πρωτοβουλία να επαναδραστηριοποιήσουν τον Σ.Δ.Α.Ε, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε αδράνεια.

Η επαναλειτουργία του Συνδέσμου κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ εξαιτίας, των προκλήσεων και των αναγκών που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στο οποίο αναπτύσσεται η Ιδιωτική Ασφάλιση.

Η νέα Διοίκηση φιλοδοξεί να αποδείξει ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Νομού Θεσσαλονίκης, μπορούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του επαγγέλματος τους.

Σύντομα μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ο σύλλογος θα βρίσκεται δίπλα στον κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή του Νομού Θεσσαλονίκης με στόχο την ουσιαστική βοήθεια του κάθε συναδέλφου ξεχωριστά.

Η προσωρινή διοίκηση απαρτίζεται από τους κ.κ Αθανασιάδη Σταύρο, Βασιλειάδη Αριστείδη, Δουμάνη Ισαάκ, Μερελή Κυριάκου, Πανίδη Βασίλειου, Σωτηριάδη Γρηγόριο, Τσιόρπακα Δημήτριο, Χρήστου Δημήτριο, Χρήστου Ιωάννη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*