NP Aσφαλιστική: 208 σεμινάρια, 8.312 συμμετοχές

NP Aσφαλιστική: Πρωταγωνίστρια στην ασφαλιστική κατάρτιση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με 208 Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης από το 2015 μέχρι σήμερα και με 8.312 συμμετοχές.

 Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με ό,τι αφορά τον νευραλγικό τομέα της Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Γνώσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών κατέχει η NP Ασφαλιστική.

Από το 2015 μέχρι και τον Οκτώβριο 2019, η Εταιρία έχει πραγματοποιήσει 208 σεμινάρια Επαναπιστοποίησης στις μεγαλύτερες πόλεις ανά την ελληνική επικράτεια, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 700 επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου με συνολικά 8.312 παρουσίες.

Τα μεγέθη αυτά καταδεικνύουν εμπράκτως την ιδιαίτερα μεγάλη σημασία που δίνει η NP Ασφαλιστική στην Εκπαίδευση των Συνεργατών της, με ακράδαντη πεποίθηση και αρχή της Εταιρίας, ότι ο καλά εκπαιδευμένος και ενημερωμένος επαγγελματίας είναι αυτός που θα χαράξει το παρόν και το μέλλον στην ασφαλιστική αγορά.

Επιπροσθέτως των 208 σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης της 5ετίας 2015-2019 και προκειμένου να μην έχει κανένας Συνεργάτης της Εταιρίας εκκρεμότητα στην προσκόμιση των απαραίτητων Βεβαιώσεων 75 ωρών για την ανανέωση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στα αρμόδια επιμελητήρια, η Εταιρία έχει προγραμματίσει νέα σειρά Επαναληπτικών Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Γνώσεων για το σύνολο της 5ετίας και για τους τρείς (3) υποχρεωτικούς Τομείς Α΄,Β΄ και Γ΄.

Τα επαναληπτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας στο Μαρούσι εντός μηνός Νοεμβρίου 2019 σε πέντε (5) διήμερες ημερίδες, αρχής γενομένης από τους Τομείς Α΄,Β΄ και Γ΄ του Έτους 2015, την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο 1-2 Νοεμβρίου 2019.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας στα επαναληπτικά σεμινάρια, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Εταιρίας είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*