Μ. Τζωρτζωρής: Στείλτε mail με προτάσεις

της Ελενας Ερμείδου

Ένα ακόμα βήμα για να ενώσει το κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έκανα ο κος Μιχάλης Τζωρτζωρής πρόεδρος του ΣΕΜΑ ανάμεσα στα πολλά που έχουν γίνει τελευταία και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Απηύθυνε έκκληση από το βήμα του συνεδρίου του ΠΣΑΣ προς τον κλάδο και τους ασφαλιστικούς συμβούλους να στείλουν προτάσεις μέσω e-mail για το πώς πιθανά θα μπορούσε να αναπτυχθεί ο κλάδος.

Ο κος Τζωρτζωρής στην πολύ σύντομη ομιλία τους έκανε λόγο για κίνητρα αναβάθμισης του κλάδου, τονίζοντας ότι «μπαίνουμε σε μία νέα εποχή και ότι είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι». Βασικό σύμφωνα με τον κον Τζωρτζωρή να ευθυγραμμιστεί ο κλάδος με το περιβάλλον.

Αν και οι προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ο κλάδος είναι ισχυρές και η παραγωγή ως εκ τούτου θα είναι διπλάσια μέχρι το 2040, οι ασφαλιστές θα είναι μισοί.  Αυτοί οι οποίοι θα παραμείνουν στο χώρο είναι αυτοί που θα προσαρμοστούν στις αλλαγές, θα ενσωματώσουν τις αλλαγές στο τρόπο που δουλεύουν και αυτοί που θα μάθουν να δουλεύουν πάνω σε ένα δομημένο πλάνο.

Σημαντικό σύμφωνα με τον κον Τζωρτζωρή το να μπορεί ο επαγγελματίας ασφαλιστής να δώσει υπεραξία στην δουλειά του. Για να μπορέσει ωστόσο ο ίδιος τόνισε πρέπει να δουλέψει συστηματικά πάνω στο αντικείμενο και να βρει εκείνα τα σημεία που μπορούν στον συγκεκριμένο διαμεσολαβητή να προσδώσουν την υπεραξία που χρειάζεται.

Χρειάζεται όπως τόνισε στόχος για να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες, προτρέποντας τους διαμεσολαβητές να στείλουν στο e-mail της Ενωσης τις προτάσεις τους για το πώς θα έβλεπαν από την δική τους σκοπιά την ανάπτυξη στο κλάδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*