Ταξίδι επιβράβευσης των Συνεργατών της INTERLIFE στην Αίγυπτο

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Αίγυπτο, επέλεξε η INTERLIFE, για να επιβραβεύσει τους συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς τους στόχους καθώς και τις προϋποθέσεις του σχετικού διαγωνισμού πωλήσεων που διενήργησε η εταιρία το έτος 2019. Τους επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE Ασφαλιστικής, Γιάννης Βοτσαρίδης, η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος, Κατερίνα Καψάλη, η Product Manager, Μαρίνα Παναγιωτόπουλου, και η Αθανασία Μάτη από το Τμήμα Παραγωγής Λοιπών Κλάδων.

Κατά τη διάρκεια της 7ήμερης διαμονής τους στη μαγευτική Αίγυπτο οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν το αρχαιολογικό μουσείο στο Κάιρο, τις Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου καθώς και τη Σφίγγα. Τις επόμενες μέρες βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια όπου περιηγήθηκαν στους κήπους της Μοντάζα και επισκέφθηκαν την Ελληνιστική παροικία και το Ελληνικό Πατριαρχείο. Η εκδρομή κορυφώθηκε με τριήμερη κρουαζιέρα στον ιερό ποταμό Νείλο κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον επιτάφιο ναό της Χατσεπσούτ, τους ναούς του Καρνάκ και του Λούξορ.

Στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων που πραγματοποιήθηκε εν πλω στο Νείλο, ο Δ/νων Σύμβουλος της INTERLIFE, Γιάννης Βοτσαρίδης συνεχάρη και, παράλληλα, ευχαρίστησε για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου τους επιτυχόντες Συνεργάτες, οι οποίοι, με τη σειρά τους, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια προσήλωση και αγάπη για την εταιρία.

Το ταξίδι χάρισε στους συμμετέχοντες πληθώρα από μαγευτικές εικόνες, μνήμες και συναισθήματα καθώς και αξέχαστες στιγμές ζεστασιάς και οικείας ατμόσφαιρα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις την INTERLIFE με τους συνεργάτες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*