Πώς επιβραβεύτηκαν οι συνεργάτες της AIG Ελλάς Α.Ε;

Με ένα τετραήμερο ταξίδι στο Πόρτο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, επιβράβευσε η AIG Ελλάς Α.Ε. τους συνεργάτες της, που διακρίθηκαν για τον επαγγελματισμό και τα παραγωγικά τους αποτελέσματα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η AIG Ελλάδας επιβράβευσε με ένα μαγευτικό ταξίδι τον επαγγελματισμό, την αριστεία και την αδιάκοπη εργατικότητα των συνεργατών της. Από τις 6-9 Οκτωβρίου, 32 διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της και στελέχη της εταιρείας ταξίδεψαν στο Πόρτο, συμμετέχοντας σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως ήταν η γευσιγνωσία του περίφημου κρασιού της Πορτογαλίας.

Κατά την ξενάγησή τους στην πόλη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το ιστορικό λιμάνι στην είσοδο της κοιλάδας του ποταμού Douro, να επισκεφτούν τους γραφικούς ρωμαϊκούς και μπαρόκ ναούς της πόλης και να περιηγηθούν στα μεσαιωνικά στενά, ενώ ιδιαίτερη στιγμή του ταξιδιού ήταν η κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Douro, που τους έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο τοπίο και τα γαλήνια νερά.

Άπαντες έθεσαν ακόμη υψηλότερους στόχους και το 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*