Αστική ευθύνη επαγγελματία ή επιχείρησης-Πώς λειτουργεί;

Μην αφήσετε κανένα απρόσμενο περιστατικό να επηρεάσει τη λειτουργία της επιχείρησης ή του γραφείου σας. Επιλέξτε το πρόγραμμα που καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες σας και συνεχίστε να εργάζεστε ξέγνοιαστα για τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είτε επιχειρηματίες, στόχος σας είναι να δημιουργήσετε το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορείτε να εξασκήσετε το επάγγελμά σας, για να εξυπηρετήσετε τουςπελάτες σας και να ικανοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.
Ένας κακός υπολογισμός ή μια λάθος εκτίμηση, όμως, μπορεί να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης ή του γραφείου σας. Τα λάθη είναι μέσα στην καθημερινότητα.
H ERGO σας πληροφορεί ότι μπορείτε, όμως, όλοι να προστατευθείτε από τις συνέπειές τους.
Ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πακέτο, λοιπόν, μπορεί να σας απαλλάξει από το άγχος ατυχημάτων και των οικονομικών τους επιπτώσεων.
Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις, κατά τη λειτουργία τους, έχουν σημαντικές υποχρεώσεις έναντι εργαζομένων και πελατών. Τις ευθύνες αυτές οφείλουν (είτε από τον Νόμο, είτε όχι) να τις καλύπτουν με τα κατάλληλα για εκείνους ασφαλιστήρια.
Τι καλύπτει, όμως, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης και γιατί αξίζει να το έχετε στο συρτάρι του γραφείου σας;
Επαγγελματικές Ευθύνες
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις οικονομικές αξιώσεις που νομικά θα σας επιβληθούν σε περίπτωση που προκαλέσετε από αμέλεια υλικές ή σωματικές βλάβες προς τρίτους.
Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία να θωρακίσειτη δραστηριότητά του.
Αν υποθέσουμε ότι είστε δικηγόρος, ή γιατρός ή έχετε κάποια άλλη ειδικότητα στην οποία το αποτέλεσμα της δουλειάς σας φέρει σοβαρές ηθικές ή νομικές ευθύνες, τότε με ένα ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε μία πιθανή δικαστική διαμάχη.
Ευθύνες Επιχειρήσεων
Το ίδιο ισχύει αν είστε επιχειρηματίας. Αν, για παράδειγμα, κάποιος πελάτης σας γλιστρήσει και τραυματιστεί στο πάτωμα της επιχείρησής σας, το βάρος θα πέσει… σε εσάς.
Υπάρχει, όμως, τρόπος να αναλάβετε την ευθύνη χωρίς να την επωμιστείτε, χάρη στην ασφάλεια Αστικής
Ευθύνης για Επιχειρήσεις. Η ενεργοποίησή της, είτε με δικαστική απόφαση είτε εξωδικαστικά, θα αποζημιώσει τους εναγόμενους και θα επιτρέψει στην επιχείρησή σας να συνεχίσει την ομαλή της λειτουργία.
Είναι, αν θέλετε, ο ίδιος λόγος που η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας είναι υποχρεωτική. Ο νόμος δεν σας υποχρεώνει να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας αυτό καθαυτό αλλά την ευθύνη που φέρετε προς τρίτους, όταν το μετακινείτε, σε περίπτωση που προκαλέσετε σωματική βλάβη ή υλική ζημιά.
Μην αφήσετε, λοιπόν, κανένα απρόσμενο περιστατικό να επηρεάσει τη λειτουργία της επιχείρησης ή του γραφείου σας.
Επιλέξτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες σας και αφήστε τα υπόλοιπα στους ειδικούς.
Εσείς το μόνο που θα έχετε να κάνετε, είναι να συνεχίσετε να εργάζεστε για τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*