Tαξίδι στη Ρόδο για το Εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 90 άτομα.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο νησί, οι συνεργάτες της Εταιρείας ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη της Ρόδου και είχαν την ευκαιρία να πάρουν το πρωινό τους στην αυλή του κτιρίου που φιλοξενούσε τους ιππότες της Ωβέρνης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και περπάτησαν στα στενά δρομάκια του κάστρου με τα ιστορικά κτίσματα αλλά και τις σύγχρονες, ανακατασκευασμένες κατοικίες.

Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής απόλαυσε τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, την παραλία και τις πισίνες του Sheraton Resort στην περιοχή της Ιαλυσού, παίρνοντας μία ανάσα χαλάρωσης πριν από τις απαιτητικές υποχρεώσεις του τελευταίου τριμήνου του έτους.

Στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στη Ροτόντα, στις Πηγές Καλλιθέας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης, συνεχάρη τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε σε όλους μεγαλύτερες επιτυχίες και για την τρέχουσα παραγωγική χρονιά, τονίζοντας την σημαντική αύξηση στα αποτελέσματα και την επίτευξη ενός δυναμικού ρυθμού ανάπτυξης για την Εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου και επεσήμανε ότι, παρά την επανάληψη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση της Εταιρείας, το σύνολο της Διοίκησης έχει ως στόχο τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της και τη διασφάλιση των προϋποθέσεων που θα κάνουν εφικτό ένα εξίσου εντυπωσιακό παραγωγικό αποτέλεσμα και για το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Την ομάδα,  συνόδευσε επίσης ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance.

Οι ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και τα συναισθήματα χαράς και επιβράβευσης που άφησε το εταιρικό ταξίδι, όπλισαν τους διακεκριμένους για τα παραγωγικά αποτελέσματα συνεργάτες  της Εθνικής Ασφαλιστικής,  με όρεξη και αφοσίωση για ακόμη υψηλότερους στόχους κατά το επόμενο διάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*