Travelers Catastrophe Map Viewer: Ένας ακόμη «σύμμαχος» της ασφάλισης

Η Travelers λάνσαρε το Travelers Catastrophe Map Viewer, ένα νέο «εργαλείο» προς όφελος των ασφαλιστών για να ανανεώσει και να εξελίξει τον κλάδο με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Μέσω της χαρτογράφησης υψηλής ανάλυσης και της επεξεργασίας φωτογραφιών με εξελιγμένη τεχνολογία το δίκτυο διαμεσολαβητών της έχει άμεση εικόνα από τόπους που επλήγησαν από κάποιου είδους καταστροφή, ώστε να ενημερώνεται γρήγορα ο πελάτης και η εταιρεία και να προωθείτε η διαδικασία αποζημιώσεων.
Σύμφωνα με τον Patrick Gee, Ανώτερο Αντιπρόεδρο στον κλάδο ατομικών ασφαλίσεων της εταιρείας, με αυτό το νέο εργαλείο οι πράκτορες και οι μεσίτες μας μπορούν άμεσα να εξετάσουν ποιες τοποθεσίες υπέστησαν ζημιές, ώστε να ξεκινούν τη διαδικασία αποζημίωση χωρίς καθυστερήσεις αλλά και να ενημερώνουν τους πελάτες των οποίων τα σπίτια και οι επιχειρήσεις δεν επηρεάστηκαν. Το Travelers Catastrophe Map Viewer χρησιμοποιεί φωτογραφίες από το ”National Insurance Crime Bureau’s Geospatial Intelligence Center”, το οποίο στέλνει αεροσκάφη εξοπλισμένα με κορυφαία συστήματα βιντεοσκόπησης σε περιοχές που έχουν υποστεί ζημιές μετά από φωτιά, τυφώνες, πλημμύρες, σεισμούς και άλλα καταστροφικά γεγονότα.
Πηγή: Insurance Innovation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*