Στη Νορβηγία οι καλύτεροι συνεργάτες της Interasco!

Tους συνεργάτες συνόδευσαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαΐας, ο Νομικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Γαλάνης, η Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing κα Ναταλία Γιαννιού, o Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής κ. Σωτήριος Λέκκος και η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων κα Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η Interasco ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους, ανανεώνοντας για την επόμενη χρονιά το ραντεβού τους, στη μαγευτική Ταϊλάνδη !Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 18 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, το προγραμματισμένο ταξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Νορβηγία.

Σαράντα πέντε επιτυχόντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις δυο μεγαλύτερες πόλεις της της χώρας.

Ξεκινώντας από το Bergen μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης βίωσαν την ομορφιά της σκανδιναβικής πόλης, με τα χρωματιστά σπίτια στους λόφους, το παραδοσιακό λιμάνι, τα φιόρδ, τις λίμνες και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την μικρή πόλη Gudvangen που φιλοξενεί ένα παλιό χωριό των Vikings στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τη ζωή και τις συνήθειες της καθημερινότητας αυτών των ανθρώπων.

Στη συνέχεια, με προορισμό το Flam, επιβιβάστηκαν σε ένα μοντέρνο και άνετο ηλεκτρικό πλοίο για να απολαύσουν μια μαγευτική βόλτα στα πιο εντυπωσιακά φιόρδ ξεκινώντας από το ένδοξο Næøryfjord το οποίο αποτελεί μέρος της λίστας της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Δεύτερος σταθμός, το Oslo, η εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Χώρας με τη μοναδική ομορφιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Oslo πραγματοποιήθηκε εταιρική συνάντηση όπου ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιnterasco, αφού συνεχάρη όλους τους συνεργάτες για την επίτευξη του στόχου με έπαθλο τη συμμετοχή τους σε ένα ξεχωριστό ταξίδι, αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της Εταιρίας ενώ στη συνέχεια περιέγραψε την εικόνα που παρουσιάζει η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά σήμερα.

Κλείνοντας, διαβεβαίωσε ότι η Interasco με τη στήριξη του μετόχου της, του ομίλου Harel, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συνεργάτες της για να αντιμετωπίσει μαζί τους τις τρέχουσες προκλήσεις του ανταγωνισμού και τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, δίνοντας τους προϊοντικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές λύσεις.

Το ταξίδι τίμησε με την παρουσία της και με ομιλία της κατά την διάρκεια της εταιρικής συνάντησης η Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε. κα Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Η κα Ναταλία Γιαννιού Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketingευχαρίστησε τους συνεργάτες για την παρουσία τους και τους κάλεσε να δώσουν ένα δυναμικό παρόν και στο επόμενο ταξίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*