Σήμερα το Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr: “Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή”

Στην πιο έξυπνη και προηγμένη πόλη της χώρας, στα Τρίκαλα διεξάγονται σήμερα Πέμπτη 03 Οκτωβρίου οι εργασίες του 31ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του InsuranceForum.gr. Στις 17.00 – 20.30 στο Ananti City Resort το συνέδριο με γενικό τίτλο «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή» έρχεται να ενημερώσειόλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή Δυτικής Θεσσαλίας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα, θα εξεταστεί η γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος.Οι εργασίες του συνεδρίου απευθύνονται σε όλα τα στελέχη εταιρειών και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει, αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων.

Ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής Insurance Innovation δήλωσε για το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr:

«Είναι τιμή μας να φιλοξενούμαστε σε μία πόλη πρότυπο για όλη τη χώρα. Στα Τρίκαλα, την πόλη που εδώ και πάρα πολλά χρόνια χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την αύξηση της διαφάνειας και της βελτίωσης της ζωής των δημοτών, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το 31ο ασφαλιστικό συνέδριο μας. Όλοι οι επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο μέσα από μία εκδήλωση που διοργανώνεται με την πολύτιμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων. Μέσα από ένα συνέδριο πλήρως ανανεωμένο και με ιδιαίτερα καταξιωμένους εισηγητές θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις τάσεις της αγοράς, να μεταφέρουμε τον παλμό της διαμεσολάβησης, αλλά και να κατανοήσουμε όλες τις αλλαγές που επέρχονται με την τεχνολογία που πια καλπάζει. Μέσα από τα φετινά συνέδρια της Insurance Innovation προσπαθούμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα δύσκολα είναι πίσω μας και πια έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στο μέλλον χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία, αλλά και οι εμπειρίες των προηγούμενων ετών. Μέσα από τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου ο στόχος είναι ένας. Η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως μέσα από τα συνέδριά μας, προσδοκούμε να αναγνωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα, να προτείνουμε εφικτές λύσεις, αλλά και παράλληλα, να δίνουμε τροφή για σκέψη και προβληματισμό. Εύχομαι ολόψυχα στο τέλος του συνεδρίου όλοι μας να έχουμε κερδίσει κάτι, να είμαστε έστω και λίγο παραπάνω ενημερωμένοι και αισιόδοξοι.»

Τα Τρίκαλα αποτελούν ηγετικό μοντέλο του 21ου αιώνα, πρότυπο για άλλες Ελληνικές πόλεις  που προσπαθούν να θέσουν την τεχνολογία στην υπηρεσία της δημοκρατίας. Με την τεχνολογία να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο στην πόλη, τα Τρίκαλα αποτελούν έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη για το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα

Χορηγοί Συνεδρίου

AIG, ARAG, DASHELLAS, ERGOHELLAS, GROUPAMAΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDIGLOBALSE, AEGEANINSURANCESAΕιδικόςΑντιπρόσωποςΖημιώνστηνΕλλάδατηςAccreditedInsurance (Europe) Limited, KARAVIASUNDERWRITINGAGENCY, ASSETMANAGEMENTBROKERAGE, GLASSDRIVE, EXPERTOCREDE

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επιμελητήριο Τρικάλων

Ένωση Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικάsites:Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικάπεριοδικά:insuranceworld

Οικονομικάsites:euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας:διάλογος – η Αλήθεια –TRT–trikalavoice.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*