Μάριος Βενάρδος – Προϊστάμενος Ανάληψης Κινδύνων Γενικών Κλάδων Prime Insurance

Prime Insurance: Πρωτοποριακό Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης για τους Εκτιμητές

Η Prime Insurance, σε συνεργασία με τη Farantouris Insurance & Financial Advisors, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης για το Σύλλογο Εκτιμητών Ελλάδος.

Σε ειδική παρουσίαση που έγινε την Τρίτη 24/9/2019 στην Αίγλη Ζαππείου, παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος κ. Βασιλείου, ο κ. Φαραντούρης και η κα. Καλαντώνη από τη Farantouris Insurance & Financial Advisors ως βασικοί εμπνευστές του προγράμματος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της Prime Insurance, μεταξύ των οποίων ο Προϊστάμενος Ανάληψης Κινδύνων Γενικών κλάδων κ. Μάριος Βενάρδος, ο Δ/ντης Μαρκετινγκ & Υποστήριξης Πωλήσεων κ. Βασίλης Δαβιλάς και ο Περιφερειακός Δ/ντης Πωλήσεων κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε εκτενώς από τον κ. Μάριο Βενάρδο, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τα πλεονεκτήματα και τις καλύψεις του συγκεκριμένου Ομαδικού Συμβολαίου, καθώς και τις δυνατότητες του κλάδου Επαγγελματικών Ασφαλίσεων της Prime Insurance. Από την πλευρά τους, οι ομιλητές στις τοποθετήσεις τους εξήραν την ευελιξία που επέδειξε η Prime Insurance στη διαμόρφωση προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, τόνισαν τη σημασία της αξιόπιστης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη διαμόρφωση παρόμοιων προγραμμάτων, ενώ παρουσιάστηκαν και οι θετικές προοπτικές του κλάδου των Εκτιμητών Ακινήτων για τα επόμενα χρόνια.

Η Prime Insurance δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ αυτών και της Επαγγελματικής Ασφάλισης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προγράμματα, άριστη εξυπηρέτηση, και υποστηρίζει ένθερμα και έμπρακτα τις αναπτυξιακές τους προοπτικές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*