Χρήστος Κώνστας

Απίστευτο! Ψήφισαν την ΚΥΑ για τα κόκκινα δάνεια, με λάθος ποσοστά κρατικής επιδότησης!

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑ

Μια απίστευτη, θλιβερή -όσο και αποκαλυπτική της κατάστασης που επικρατούσε στο υπουργείο Οικονομικών- τεχνική εμπλοκή, προέκυψε από τη διαδικασία για την 4η αξιολόγηση, που ξεκινά επισήμως σήμερα.

Όπως προκύπτει από την ανταλλαγή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου Οικονομικών με τους «θεσμούς», η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, όχι μόνον «αμέλησε» να στείλει στην DG Comp (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν) την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ηλεκτρονική πλατφόρμα προσωρινής προστασίας της πρώτης κατοικίας, αλλά επιπλέον η ίδια η ΚΥΑπεριελάμβανε σοβαρότατα τυπογραφικά -ουσιαστικής σημασίας – λάθη, τα οποία ανακάλυψαν οιΒρυξελλιώτες γραφειοκράτες!

Στο έγγραφο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το «Β» αποκαλύπτεται ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομίας, Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, που ψήφισε η προηγούμενη Βουλή, κατέγραφε λάθος τα ποσοστά επιδότησης (της κρατικής συνεισφοράς !!) της δόσης των στεγαστικών δανείων. Επιπλέον αγνοούσε βασικές διατάξεις περί κρατικών ενισχύσεων που διέπουν την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Περισσότερα στο Banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*