H Profile Software συμμετέχει στη Sibos 2019 στο Λονδίνο με νέες πλατφόρμες λύσεων

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει εκ νέου στηSibos, το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο για τον τραπεζικό τομέα, το οποίο πραγματοποιείται στις 23-26 Σεπτεμβρίου στο ExCel, στο Λονδίνο.

Στο περίπτερο J131, τα στελέχη της Profile Software θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις λύσεις του ομίλου αναφορικά με Banking, Treasury, Payments, Custody, PrivateBanking καθώς και για Διαχείριση Κινδύνου, που αφορούν σε Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), OpenBanking, RPA, APIs, Blockchain κ.λπ. Με παρουσία σε 38 χώρες και πλήθος επιτυχημένων εγκαταστάσεων διεθνώς, η Profileυλοποιεί ήδη, συστήματα που ενσωματώνουν αυτές τις δυνατότητες σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, διασφαλίζοντας τον επιτυχή ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Το εύρος των καινοτόμων και εξειδικευμένων λύσεων που αναπτύσσει η ProfileSoftwareσυμπεριλαμβάνει:

  • FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη DigitalBanking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για CoreBanking, Lending και Loans, AlternativeFinance και FinTech.
  • FMS.nextPayments: ΤοPaymentshubπου προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση Πληρωμών, μέσα από πολλαπλά κανάλια, και υποστήριξη διατραπεζικών δικτύων για εκτέλεση συναλλαγών σε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.
  • Acumennet: H ολοκληρωμένη real-timeFront-to-BackOfficeTreasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.
  • RiskAvert:Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.
  • Axia:Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη των Wealth, Asset και FundManagement, Personal/PrivateBanking, RoboAdvisory και Custody εργασιών με cloud/web-based και omni-channel δυνατότητες που διασφαλίζουν ανταγωνιστική εμπειρία χρήστη (UX-CX) σε ένα πλήρες αυτοματοποιημένο λειτουργικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πλήρη κανονιστική συμμόρφωση.

Η Sibos αποτελεί κορυφαίο ετήσιο συνέδριο και έκθεση του χρηματοοικονομικού τομέα, το οποίο διοργανώνεται από τη SWIFT – παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών secure financial messaging. Με περισσότερους από 8.000 επισκέπτες, από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, η έκθεση συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες, ειδήμονες και προμηθευτές του χώρου και αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις στον ευρύτερο τομέα. Η Sibos, ως χώρος ανταλλαγής απόψεων, δικτύωσης και συνεργασίας του επιχειρηματικού και τεχνολογικού γίγνεσθαι για τον τραπεζικό τομέα, διαμορφώνει τις μελλοντικές εξελίξεις στα payments, securities, cash management και trade.

Τα στελέχη της Profile, στο περίπτερο J131, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες, πως οι λύσεις της Profileμπορούν να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ψηφιακού μετασχηματισμού.Για καθορισμό συνάντησης, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Sibos 2019 είναι διαθέσιμες εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*