On Stage Interview με τους κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Προέδρου του ΔΣ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος-Προέδρου & Διευθ. Συμβούλου της Eurolife ERB Ασφαλιστικής και του Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη, Αν. Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ., υπό το συντονισμό του Δημοσιογράφου Χρήστου Κώνστα, Head of Content της Ethos Media.

Τα βλέμματα στραμμένα στην ομιλία του Ν. Μηταράκη στη διεθνή συνάντηση της Ύδρας

Το παρών στη φετινή Διεθνή Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών στην Ύδρα (25-26 Σεπτεμβρίου) θα δώσει ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ν. Μηταράκης, ο οποίος μάλιστα -σύμφωνα με το πρόγραμμα- θα απευθύνει χαιρετισμό.

Η ομιλία του αναμένεται με ενδιαφέρον, εν μέσω των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Το πρόγραμμα

Συμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου έχουν προγραμματιστεί τρεις εκδηλώσεις – συναντήσεις για δικτύωση από την EUROLIFE ERB INSURANCE GROUP,  την  MATRIX και την Carpenter Turner. Ενώ η  AON BENFIELD διοργανώνει συναυλία με την διακεκριμένη Ελληνίδα  τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα

Στο συνεδριακό τμήμα της συνάντησης η έναρξη θα γίνει με ομιλία του προέδρου της ΕΑΕΕ Αλέξανδρου  Σαρρηγεωργίου.

Για το κεντρικό θέμα του συνεδρίου “Πώς λειτουργεί η ασφάλιση σε μια εξελισσόμενη οικονομία και κοινωνία”κύριος ομιλητής είναι ο Davide Corradi, Διευθύνων Σύμβουλος & Senior Partner,για την Κεντρική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, της  Boston Consulting Group (ΙΤΑΛΙΑ).

Διαβάστε επίσης: Ν. Μηταράκης: Συνεργασία με ΕΦΚΑ για την υποστελέχωση και τις ελλείψεις

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα  συμμετέχουν:

Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Metlife Greece (ΕΛΛΑΔΑ)

Arnaud Kopp, Διευθυντής Πελατών για τις χώρες της Μεσογείου, Swiss RE(ΕΛΒΕΤΙΑ)

Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνων Σύμβουλος, Allianz (ΕΛΛΑΔΑ)

Andreas Voßberg,Munich RE (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Giuseppe Zorgno, Διευθυντικό στέλεχος της AIG Europe S.A. στο Υποκατάστημα της  Ελλάδας (ΕΛΛΑΔΑ)

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο  Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανική Έρευνα (IOBE) (ΕΛΛΑΔΑ)

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με συνέντευξη τύπου του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Η Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών  Ελλάδος επισημαίνει ότι η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών της Υδρας στα 20 χρόνια επιτυχούς οργάνωσής της  έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση που ασχολείται με τρέχοντα θέματα ασφάλισης και δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλιστές και τους αντασφαλιστές να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*