«Συμπαίκτης» στον ιστορικό Α.Ο Παγκρατίου ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Έναν ισχυρό «συμπαίκτη» στις διοικητικές προσπάθειες που πραγματοποιεί απέκτησε ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου.

Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ευρώπη Ασφαλιστική» συμφώνησε στο να ενώσει τις δυνάμεις του με τους διοικούντες του γνωστού μπασκετικού σωματείου, αρχής γενομένης από την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η σεζόν για το αθηναϊκό σωματείο που έχει χαρίσει πληθώρα ταλέντων στην ελληνική καλαθοσφαίριση ξεκινά με το «δεξί», καθώς όχι μόνο απέκτησε έναν σοβαρό οικονομικό σύμμαχο στις προσπάθειες που καταβάλει αλλά θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 κατηγορία (έναντι της Β’ Εθνικής), αποδεχόμενο την σχετική πρόσκληση της ΕΟΚ ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Ερμής Αγιάς Λάρισας.

Με τα παραπάνω δεδομένα, οι διοίκηση της ομάδας ευελπιστεί να γιορτάσει έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση των 90 χρόνων ιστορίας του.

Ο κ. Μακρόπουλος αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στο διοικητικό σχήμα του σωματείου, ενώ δεδηλωμένη είναι η στήριξη και συνδρομή των μέχρι πρότινος διοικούντων του Παγκρατίου

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο Παγκρατίου

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου ύστερα από την επίσημη πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως αποδέχεται την πρόσκληση της συμμετοχής.

Η απόφαση αυτή, που λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του σωματείου αλλά και προς την αναγκαιότητα διατήρησης πλήρους αξιοπιστίας προς κάθε τρίτο, κατέστη εφικτή ύστερα από την πολύ σημαντική συμφωνία που επήλθε μεταξύ της διοίκησης του ΑΟ Παγκρατίου και του κου Νικόλαου Α. Μακρόπουλου προέδρου και κύριου μετόχου της εταιρίας «Ευρώπη Ασφαλιστική».

Ο κος Νικόλαος Μακρόπουλος που εκτός από γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων αλλά και κάτοικος Παγκρατίου, μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με στελέχη της διοίκησης του συλλόγου στις οποίες αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα , αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα μπάσκετ ανδρών σε μία επιτυχημένη παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία και τον σύλλογο εν γένει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτό το όραμα προτίθεται να συμμετάσχει ενεργά στο διοικητικό σχήμα του σωματείου και να ηγηθεί της πορείας του με την αμέριστη φυσικά συνδρομή όλων όσων μέχρι σήμερα στήριξαν τον ΑΟΠ.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Παγκρατίου τον κο Νικόλαο Μακρόπουλο κι ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η συνεργασία να είναι μακρόχρονη και αποδοτική”.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αθήνας: Τα ηνία στον Κ. Μπακογιάννη, με συμμετοχή του Ν. Μακρόπουλου

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*