Δ. Λύχρου: Με ανανεωμένη εντολή θέτουμε δύο προτεραιότητες

Δύο βασικές προτεραιότητες θέτει η ηγεσία της ΕΕΑΕ, τις οποίες απαριθμεί η πρόεδρος της Ένωσης, κα Ιωάννα-Δήμητρα Λύχρου, με αφορμή την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. έπειτα από τελευταίες αρχαιρεσίες.

Στο μήνυμά της στο νέο τεύχος του περιοδικού «Διασφαλίζω» η  κα Λύχρου επισημαίνει:

Δύο είναι οι προτεραιότητες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε. Πρώτη, η υπογραφή των νέων συμβάσεων συνεργασίας προκειμένου να ρυθμιστεί σωστά το νέο εργασιακό πλαίσιο. Οι νέες συμβάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλα όσα ο Νόμος 4583|18 ορίζει. Υποχρεώσεις δηλαδή και δικαιώματα και των δύο πλευρών.

Η δεύτερη προτεραιότητα αφορά στην ανάγκη εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όλων. Πέραν των τυπικών και πολλές φορές δυστυχώς χωρίς ανανέωση ύλης πιστοποιήσεων χρειάζεται σε βάθος μελέτη και εξειδίκευση γνώσεων, καθώς οι απαιτήσεις του νόμου αλλά και της κοινωνίας είναι πλέον υψηλές.

Στον τομέα της εκπαίδευσης στοχεύουμε να επικεντρωθούμε, διερευνώντας συστηματικά τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Ασφαλιστικών Πρακτόρων προκειμένου να οργανωθούν δράσεις οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση άριστων επαγγελματιών στον χώρο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*