Διεθνής Ημέρα Νεολαίας: H ΝΝ στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά

H φετινή Διεθνής Ημέρα Νεολαίας, με θέμα το μετασχηματισμό της εκπαίδευσης, εστιάζει στην ανάγκη για ισότιμη ποιοτική εκπαίδευση και για ευκαιρίες διά βίου μάθησης για όλους.

Στην ΝΝ Hellas κάνουμε πράξη τις αξίες μας και στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας NN Future Matters του Ομίλου ΝΝ.

Όπως ανακοινώθηκε τον Ιούλιο η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποίησαν, για 5η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, παραμένοντας σταθεροί στις αξίες της εταιρίας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και στην επένδυσή τους για την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εννέα Έλληνες φοιτητές κέρδισαν υποτροφίες ύψους 5.000 έως 10.000 ευρώ για να ξεκινήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του ΝΝ Future Matters, κάθε ένας από τους σπουδαστές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από ένα στέλεχος του NN Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*