My Ydrogios: Νέες δυνατότητες για τους ασφαλισμένους

Αμεση πρόσβαση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους έχουν οι χρήστες της mobile εφαρμογής της Υδρογείου Ασφαλιστικής “My Ydrogios”.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι της Υδρογείου Ασφαλιστικής μπορούν να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό αποκτώντας μέσω της εφαρμογής άμεση πρόσβαση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους, σύμφωνα με την Υδρόγειο.

Η Υδρόγειος ασφαλιστικής για διευκόλυνση των χρηστών εισήγαγε νέες δυνατότητες εμπλουτίζοντας της εφαρμογή με νέο μενού και χάρτη σημείων ενδιαφέροντος. Ειδικότερα το κεντρικό μενού περιλαμβάνει τον χάρτη άμεσου εντοπισμού όλων των σημείων που χρειάζεται ο ασφαλισμένος για να έρθει σε επαφή με την εταιρεία, με τους συνεργάτες καθώς και τα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Παράλληλα η εφαρμογή παρέχει προτάσεις για διάδραση δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ασφαλισμένο να δώσει τις δικές του προτάσεις καθώς και να προβεί σε αξιολογήσεις.

Τέλος, η εν λόγω εφαρμογή παρέχει επί πλέον υπηρεσίες όπως υπηρεσία για τον άμεσο υπολογισμό ασφαλίστρων, υπηρεσία εύρεσης του πλησιέστερου συνεργάτη, κλήση βοηθείας, άμεση πληρωμή ασφαλίστρων κ.α.

Ε. Ερμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*