Resolute: Υπέγραψε άλλη μία μεγάλη συμφωνία

της Ελενας Ερμείδου

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη εργασιών της, η Resolute, εταιρεία ολοκληρωμένης προσέγγισης διαχείρισης ζημιών υπέγραψε νέα συμφωνία με μεγάλη ασφαλιστική, έχοντας ταυτόχρονα επιτύχει υψηλότατο δείκτη ικανοποίησης πελατών και συνεργατών δικτύου. Ενα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα το κλείσιμο των υποθέσεων με εξωδικαστικές προσπάθειες.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γράψει το IW.gr σε πρόσφατο δημοσίευμα του και σε συνέχεια αυτού,

Ηδη στο χαρτοφυλάκιο των πελατών τους έχουν την Συνεταιριστική Ασφαλιστική  και την Interamerican ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσουν νέα συμφωνία με εταιρεία που γράφει επιτυχίες στην αγορά τα τελευταία χρόνια.” ,

η Resolute υπέγραψε την συμφωνία με την εταιρεία που γράφει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στην αγορά, την Eurolife ERB και αφορά τις ζημιές του κλάδου νομικής προστασίας που θα επέλθουν από 1 Αυγούστου 2019.

Η Resolut ελέγχει ψηφιακά κάθε ζημιά,  διαθέτει εργαλεία για κάθε περίπτωση υπόθεσης και σύστημα  ανταλλαγής πληροφοριών με ασφαλιστικές και ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Μεταξύ άλλων είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για την υποχρεωτική τη διαμεσολάβηση και με το καθεστώς λειτουργίας για τους διαχειριστές ζημιών.

Στις μεγάλες συμφωνίες της Resolute περιλαμβάνονται επίσης οι: Συνεταιριστική Ασφαλιστική και Interamerican με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η Resolute προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην αγορά εναρμονισμένη πλήρως με το νέο εποπτικό καθεστώς αναμένοντας νέες συνεργασίες προς όφελος πελατών, συνεργαζόμενων δικτύων ασφαλιστικών, και της εταιρείας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*