Πάνορμος: Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

της Έλενας Ερμείδου

Ο Πάνορμος, είναι μία καινοτόμος και πρωτοποριακή επιχείρηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, με όραμα να αποκτήσει ηγετική θέση, αρχικά στην Ελλάδα και μετέπειτα στην Ευρώπη λειτουργώντας ως εταιρεία πρότυπο, δημιουργώντας  αξία και συγκριτικά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις του δικτύου και κατ’ επέκταση στους ασφαλισμένους.

Διανύοντας τον τρίτο χρόνο της λειτουργίας του, με εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα, είναι μία ώριμη πρωτοβουλία “από τα κάτω δικτύωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών” αποτελώντας ξεκάθαρη και αξιόπιστη εναλλακτική λύση συνεργασίας, για τον κάθε μικρομεσαίο ασφαλιστή της χώρας.

Το ιδρυτικό καταστατικό της επιχείρησης, συνυπέγραψαν 32 εταιρείες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ σήμερα είναι ήδη 54, που συνεχώς αυξάνονται, όλες ισότιμες μεταξύ τους ̇ εμπνευστές του συγκεκριμένου επιχειρηματικού μοντέλου είναι οι Κλήμης Δημαρχιάδης, Κωνσταντίνος Λάμπρου, Ιωάννης Δρούλιας, Ηλίας Φυλακτός, Βασίλης Μουντάκης.

Συνέταιρος μπορεί να γίνει όποιος διαθέτει μία από τις τρεις ιδιότητες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και πάντα με την προϋπόθεση αποδοχής και έγκρισης από την Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Τα οφέλη είναι πολλά για τους Εταίρους της επιχείρησης, οι οποίοι προστατεύουν και διεκδικούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους διατηρώντας ταυτόχρονα την επαγγελματική τους ανεξαρτησία.

Η εμπορική συνεργασία επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης έχει αναμενόμενα οφέλη, την ενίσχυση της βιωσιμότητάς τους, αλλά και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους σε νέες και υπάρχουσες αγορές.

Ο Πάνορμος αποτελεί τον Business Partner” της κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, λειτουργώντας ως  Cluster βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων, εισάγοντας και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ένα σύγχρονο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης, που βασίζεται στο ΕΜΕΙΣ, αφήνοντας στην άκρη το ΕΓΩ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*