Claire Buck: Aπό εκπαιδευόμενη, επικεφαλής του commercial pricing της Allianz στη Βρετανία

Από εκπαιδευόμενη της Allianz το έτος 2004 στη Βρετανία, κατάφερε σήμερα με σκληρή δουλειά να καταλάβει τη θέση της επικεφαλής του commercial pricing στον ασφαλιστικό κολοσσό Allianz Insurance.

O λόγος για την Claire Buck η οποία τοποθετήθηκε στο εν λόγω νευραλγικό πόστο, σύμφωνα με σημερινές επίσημες ανακοινώσεις της Allianz.

H Buck είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην εταιρεία το 2004, ως εκπαιδευόμενη στο πρόγραμμα κατάρτισης εταιρικού management.

Έκτοτε είχε αναλάβει μια σειρά  απαιτητικών πόστων ενώ πρόσφατα τοποθετήθηκε ως account manager στον τομέα Engineering, Construction & Power όπου ήταν υπεύθυνη για το σύνολο του χαρτοφυλακίου, τη στρατηγική κατεύθυνση και την παράδοση.

Η Catherine Dixon, commercial underwriting director της Allianz Insurance δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη καθώς η Claire θα αναλάβει έναν συναρπαστικό και σημαίνοντα ρόλο. Το commercial pricing αποτελεί μία περιοχή δραστηριότητας στην οποία επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό κι έχουμε φιλόδοξα σχέδια. Ως εκ τούτου η βαθιά κατανόηση εκ μέρους της Claire της συγκεκριμένης δουλειάς και η αποδεδειγμένη εμπειρία της σε ηγετικές θέσεις θα διασφαλίσει τη μελλοντική μας επιτυχία».

Πηγή: insurancetimes.co.ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*