NP Ασφαλιστική: Μεγάλη ανανέωση στα προϊόντα με ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα!

Η Εταιρία ανοίγει νέους ασφαλιστικούς δρόμους στους Συνεργάτες της

Η «NP Ασφαλιστική» εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα ασφαλιστικά προϊόντα, αναβαθμίζει τα υφιστάμενα προγράμματα της με χρήσιμες καλύψεις και προσφέρει άκρως ανταγωνιστικές τιμολογήσεις, σε μία εντυπωσιακή «προιoντική αντεπίθεση» που έχει ως στόχο την πληρέστερη κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των καταναλωτών.

Παρουσίαση των νέων προϊόντων

Έξι εκπαιδευτικές ημερίδες, με χρηστική γνώση για τους Συνεργάτες της πραγματοποίησε τον Ιούνιο η «ΝP Ασφαλιστική», με στόχο την επικαιροποίηση των προϊόντων της, τον εμπλουτισμό των γνώσεων του Δικτύου Συνεργατών της και την περαιτέρω ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη των εργασιών της μέσω του Δικτύου της.

Οι Ημερίδες ξεκίνησαν στις 19/6 στην Πάτρα και συνεχίσθηκαν σε Θεσσαλονίκη (22/6), Αθήνα (24/6), Βόλο (25/6), Χαλκίδα (26/6) και Γιάννενα (1/7), με την παρουσία άνω των 400 Συνεργατών της Εταιρίας. Σε μικρότερης κλίμακας συναντήσεις, θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η επικοινωνία και η ενημέρωση του συνόλου του δικτύου συνεργατών για τις εξελίξεις, με ό,τι αφορά τα προϊόντα της Εταιρίας.

Το περιεχόμενο των Ημερίδων εκτάθηκε σε τρείς κατευθύνσεις : (1) ενίσχυση των υφιστάμενων ασφαλιστικών προϊόντων, (2) νέα προϊόντα που δημιούργησε η Εταιρία και (3) νέες αγορές που η ασφαλιστική δραστηριοποιείται με μεγάλο πεδίο ανάπτυξης.

Γ. Ζάχος

Ο συνεργάτης στην νέα εποχή

Μέσω της «Ασφαλιστικής Ακαδημίας» που έχει δημιουργήσει η NP, παρέχεται συγκεκριμένη και ουσιαστική γνώση επί τεχνικών θεμάτων στα προϊόντα της Εταιρίας, ούτως ώστε το Δίκτυο Συνεργατών να έχει τα κατάλληλα εφόδια για να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση προς τους πελάτες και φυσικά να έχει αύξηση των εργασιών του.

Χαρακτηριστικό της Εταιρίας είναι ότι έχει την ικανότητα να διακρίνει ευκαιρίες, να εντοπίζει νέες περιοχές ανάπτυξης ασφαλιστικών εργασιών και να προετοιμάζει

έγκαιρα τους συνεργάτες της ώστε να επωφελούνται των εξελίξεων στην ασφαλιστική αγορά.

Σχετικές αναφορές για τον νέο ρόλο του Ασφαλιστή της NP πραγματοποίησε σε όλες τις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Γιώργος Ζάχος, τονίζοντας ότι : «η Εταιρία μας παρέχει επαγγελματική σιγουριά και οικονομική πρόοδο στους Συνεργάτες μας, καθώς με τις πολιτικές που εφαρμόζει και με τα εφόδια που παρέχει, δημιουργεί επαγγελματίες ασφαλιστές που μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και των καταναλωτών».

Ν. Ζάχος

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις Ημερίδες που έγιναν για τα Προϊόντα αλλά και γενικότερα, σε όλα τα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης Συνεργατών που διοργανώνει η Εταιρία, συμμετέχει όλο το Διοικητικό σχήμα της NP, αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο το έντονο ενδιαφέρον και την αγάπη της Διοίκησης της Εταιρίας προς το Δίκτυό της, αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες και τις ανάγκες του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Βελτιώσεις και νέα προϊόντα που παρουσιαστήκαν

Αστική Ευθύνη Αυτοκινήτου

Δημιουργία τριών (3) νέων προϊόντων για ασφαλίσεις ΙΧ και Mοτό και Αναβάθμιση Προγράμματος Οδικής Βοήθειας :

  1. Ηλεκτρικά δίκυκλα/τρίκυκλα τα οποία υπόκεινται σε υποχρεωτική ταξινόμηση.
  2. Επιβατικά οχήματα Σχολής Οδηγών σύμφωνα με τον Ν.4599/2019, που περιλαμβάνουν Ίδιες Ζημιές του εκπαιδευτικού οχήματος ΚΑΙ απώλεια εισοδήματος λόγω ζημιών του εκπαιδευτικού οχήματος (I.X. και Μοτό).
  3. Νέο πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας Βαρέων Οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.
  4. Εμπλουτισμός καλύψεων στα υφιστάμενα προγράμματα Οδικής Βοήθειας.

Κλάδος Προσωπικού Ατυχήματος

  1. Σημαντικές Βελτιώσεις των προγραμμάτων «Ατύχημα», «Μετανάστης» και «Erasmus».
  2. Δύο νέα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης, το πρώτο αφορά την κάλυψη ταξιδιωτικής ασφάλισης σε Ελλάδα – Εξωτερικό και το δεύτερο αφορά ταξιδιωτική ασφάλιση για χώρες που χρειάζονται Βίζα.

Ασφάλιση Σκαφών

  1. Βελτίωση του τιμολογίου Α.Ε. Σκαφών με ακόμα ποιο ανταγωνιστικές τιμές.
  2. Νέο πρόγραμμα για την ασφάλιση Ιδίων Ζημιών (hull) για το σώμα του σκάφους και για μέχρι 150.000€ και 15 ετών ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

Γενική Αστική Ευθύνη

1. Βελτίωση του τιμολογίου Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Ιατρών.

2. Τέσσερα (4) Νέα προϊόντα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης για Γεωπόνους, Κτηνίατρους, Διαχειριστές Αφερεγγυότητας (εκκαθαριστές επιχειρήσεων) και Συμβολαιογράφους.

3. Δύο (2) Νέα προϊόντα Γενικής Αστικής Ευθύνης για ασφάλιση Drones και για ασφάλιση Ιδιοκτητών Ακινήτων.

 Ασφαλίσεις περιουσίας για Επιχειρήσεις

1. Σημαντικές βελτιώσεις στις καλύψεις των υφιστάμενων συμβολαίων επιχειρήσεων.

2. Νέο προϊόν ασφάλισης τουριστικών ακινήτων (οικοδομή και περιεχόμενο) μέχρι 1,5 εκατ. Ευρώ.

 Ασφαλίσεις Κατοικιών

1. Σημαντικές προσθήκες καλύψεων στα υφιστάμενα προγράμματα.

2. Νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία «Κατοικία 1985» στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές και παροχές της αγοράς, με στόχο να μην είναι κανένας συμπολίτης μας ανασφάλιστος για τους κινδύνους του σεισμού και της φωτιάς.

 Ασφάλιση Σκύλου Συντροφιάς

1. Νέο προϊόν ασφάλισης για τον ποιο πιστό φίλο του ανθρώπου, που καλύπτει το κατοικίδιο για ατύχημα και για την ευθύνη του ιδιοκτήτη έναντι τρίτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*